Психология

Разгледани продукти

Великани. Тайните истории на професор Ари Бърк

Производители

New Откровено за изневярата View larger

Откровено за изневярата

С покупката на този продукт, можете да съберете до 1 точка за лоялност. Общо за количката Ви 1 точка това може да бъде конвертирано във ваучер за 0,20 лв..


9786190108450

Автор: Естер Перел
Година на издаване: 2021
Брой страници: 320
Корици: меки
Размери: 14х21 см

More details

Изток - Запад

19,00 лв.

 • Има една елементарна простъпка, която може да съсипе връзката на една двойка, щастието ?, самата ? идентичност: изневярата.


  Изневярата се случва в добри бракове и в лоши бракове, в отворени връзки и дори когато е наказуема със смърт. Свободата да си тръгнеш или разведеш не е превърнала изневярата в отживелица. Кое придава на изневярата издръжливост, непостижима за брака?

  Естер Перел, един от най-известните семейни терапевти и автор на бестселъра „Еротична интелигентност“, се опитва да разбере защо изневеряваме. Защото сме нещастни във връзката? Ако е така, защо и щастливите хора изневеряват? От скука? За забавление? Дали изневярата винаги е краят на брака? Аферите може да ни научат на много за връзките. Те разкриват отношението ни към любовта, страстта и обвързаността. Предателството боли, но може да бъде изцелено. Една афера може да бъде унищожителна, но и трансформираща. Партньорите могат да израснат и да се поучат от тези бурни преживявания – заедно или поотделно.

  Книгата на Перел ни помага по-добре да разберем изневярата – нейните предпоставки, динамика и последствия. Да се потопим в болката на предадения партньор, но и в преживяванията на неверния. Тя може да ни преведе през лабиринта на любовта и желанието и да ни направи по-прозорливи към себе си и връзката ни. Любовта е объркана; изневярата – още повече – пише Перел. – Но тя е единствен по рода си прозорец към бездните на човешкото сърце.

  Психотерапевт и автор на бестселъри според класацията на „Ню Йорк Таймс“, днес Естер Перел е призната за един от най-прозорливите и оригинални гласове по въпросите на съвременните връзки. Говореща перфектно девет езика, тя ръководи терапевтична практика в Ню Йорк и работи като организационен консултант за компании от списъка на най-богатите 500 по цял свят. Знаменитите ? TED лекции са събрали над 30 млн. гледания, а международният ? бестселър „Еротична интелигентност“ е глобален феномен, преведен на близо 30 езика. Най-новата ? книга е обявена за бестселър от „Ню Йорк Таймс“?– „Откровено за аферите: преосмисляне на изневярата“. Естер е също и изпълнителен продуцент и водещ на популярните подкасти Where Should We Begin? и How’s Work? Научете повече на EstherPerel.com или като следвате @EstherPerelOfficial в инстаграм.

  Преглед

  Няма клиентски мнения до този момент

  Напишете вашето мнение за книгата

  Откровено за изневярата

  Откровено за изневярата

  Автор: Естер Перел
  Година на издаване: 2021
  Брой страници: 320
  Корици: меки
  Размери: 14х21 см

  Напишете вашето мнение за книгата

  27 други продукта в същата категория

  • 7 дневен срок за връщане
  • Подмяна през куриер
  • Плащане при доставка
  • Безплатна доставка над 50 лв.
  • 100% сигурно онлайн плащане