Психология

Разгледани продукти

 • Помисли пак
  Помисли пак

  Автор: Адам ГрантГодина на издаване: 2021Брой страници: 344Корици: твърдиРазмери: 14х21см

Великани. Тайните истории на професор Ари Бърк

Производители

New Помисли пак View larger

Помисли пак

С покупката на този продукт, можете да съберете до 2 точки за лоялност. Общо за количката Ви 2 точки това може да бъде конвертирано във ваучер за 0,40 лв..


Автор: Адам Грант
Година на издаване: 2021
Брой страници: 344
Корици: твърди
Размери: 14х21см

More details

Кръгозор

28,00 лв.

 • Как да се научим да преосмисляме възгледите си
  в нашия бързопроменящ се свят

  „Целта ми в тази книга е да разгледам процеса на преос-мисляне. Защото в нашия бързопроменящ се свят често се налага да отхвърляме утвърдени истини и да намираме нови решения.
  Потърсих най-убедителните до-казателства и някои от най-добрите примери от бизнеса, политиката и спорта, за да покажа как можем да отворим съзнанието си и да приемаме нови идеи, да създаваме общ-ности, готови да се учат през целия си живот, и така да из-граждаме култура, посветена на преосмислянето.“ Адам Грант

  Интелигентността днес не е достатъчна и дори понякога е вредна, защото ни кара да се вкопчваме в това, което знаем и което сме. По-голямо значение има способността ни да преосмисляме и да се отказваме от наученото, защото вече не е валидно, и дори от досегашните си възгледи, ако вече не ни служат. В ежедневието си обаче предпочитаме комфорта на увереността пред дискомфорта на съмнението. Вслушваме се в мнения, които ни карат да се чувстваме добре, вместо в идеи, които ни карат да мислим добре. Виждаме разногласията по-скоро като заплаха за егото ни, отколкото като възможност да се учим. Заобикаляме се с хора, които са съгласни с нашите заключения, а би трябвало да се стремим към тези, които предизвикват нашия мисловен процес. Резултатът е, че нашите възгледи стават несолидни и съмнителни. Мислим и реагираме твърде много като проповедници, когато защитаваме „свещените“ си вярвания, или като прокурори, когато доказваме, че другата страна греши, или като политици, когато очакваме одобрение.
  За да имаме успех и удовлетворяващи взаимоотношения с колеги, близки и опоненти, организационният психолог А. Грант ни съветва да започнем да мислим като учени, които търсят истината и имат смелостта да я приемат.

  „Изпитвам неподправено щастие, когато разбера за новите книги на Адам Грант. Искам идеите му да се разпространяват, защото са иновативни и важни. Всеки, който е прочел моята книга, непременно трябва да прочете и неговите „Помисли пак“,  „Дай и ще получиш“ и „Originals“. “
  Саймън Синек, „Безкрайната игра“

  Адам Грант е организационен психолог, има бакалавърска степен от Харвард и докторска степен от Университета в Мичиган. Автор е на четири книги – бестселъри на New York Times, продадени в милиони копия и преведени на 35 езика. Консултира клиенти като Google, NBA, Bridgewater, фондация „Гейтс“. TED лекциите му са гледани повече от 20 милиона пъти. Признат е за една от десетте най-влиятелни личности в света в областта на мениджмънта, присъства в класациите „40 под 40“ на Fortune. Живее във Филаделфия със съпругата си Алисън и трите им деца.

  Преглед

  Няма клиентски мнения до този момент

  Напишете вашето мнение за книгата

  Помисли пак

  Помисли пак

  Автор: Адам Грант
  Година на издаване: 2021
  Брой страници: 344
  Корици: твърди
  Размери: 14х21см

  Напишете вашето мнение за книгата

  27 други продукта в същата категория

  • 7 дневен срок за връщане
  • Подмяна през куриер
  • Плащане при доставка
  • Безплатна доставка над 50 лв.
  • 100% сигурно онлайн плащане