Комплекти "Атеа"

Разгледани продукти

Великани. Тайните истории на професор Ари Бърк

Производители

New Reduced price! Наръчници за оцеляване - комплект от 5 книги View larger

Наръчници за оцеляване - комплект от 5 книги

С покупката на този продукт, можете да съберете до 6 точки за лоялност. Общо за количката Ви 6 точки това може да бъде конвертирано във ваучер за 1,20 лв..


Наръчници за оцеляване - комплект от 5 книги

Как да оцеляваме при всякакви условия, навсякъде
Как ви крадат крадците и как да се предпазим от тях
Как да оцеляваме при всякакви условия, навсякъде
Наръчник по психическа устойчивост и физическа издръжливост
Как да оцеляваме при всякакви кризисни ситуации

Брой страници: 312/224/176/248/312
Корици: меки

More details

Atea Books

66,50 лв.

85,90 лв.

-19,40 лв.

 • Пълен комплект наръчници за оцеляване във всякакви условия, при всякакви ситуации!

  SURVIVAL 1 - Как да оцеляваме при всякакви условия, навсякъде:
  Специални техники за оцеляване, използвани от SAS и най-елитните подразделения със специално предназначение

  В тази книга ще откриете доказаните умения от най-елитните командоси:
  * Navy Seals
  * Army Rangers
  * Delta Force
  * Green Berets
  * Royal Marines
  * French Foreign Legion
  * Australian SAS
  * Canadian Special Forces

  В книгата ще намерите съвети и указания относно всички жизненоважни за оцеляването въпроси като например - как да направите капани за животни и ловни оръжия; как да запалите сигнален огън или да построите иглу; как да третирате ухапвания от насекоми и да се изкачвате по планини; как да намирате и приготвяте храна в най-различни местности, да предвиждате промяната в атмосферните условия, да се ориентирате в непозната местност, да сигнализирате за помощ и още полезни съвети.

  Наръчникът съдържа 575 илюстрации, показващи много техники и инструкции за оцеляване включени в тренировъчните програми на частите със специално предназначение.

  Удобният формат ще ви осигури надежден и полезен спътник при пътуванията сред природата или при спешни случаи.  SURVIVAL 2 - Самозащита при нападение и навици за лична безопасност от кражби:
  B домa - B мaгaзинитe
  B офисa - B тълпaтa
  B общeствeния тpaнспоpт
  Ha улицaтa - B зaвeдeниятa

  Бaндитскитe нaпaдeния, гpaбeжитe, измaмитe, зa съжaлeниe, сa чaст от нaшия живот. И ниe нe тpябвa дa си зaтвapямe очитe зa товa. Повeдeниeто нa повeчeто от съвpeмeннитe xоpa чeсто e бeзотговоpно и нeвнимaтeлно. He e учудвaщо, чe тe лeсно стaвaт жepтви нa пpeстъпницитe, въпpeки чe сa могли нaвpeмe дa избeгнaт опaснитe ситуaции. По вpeмe нa paботaтa си aвтоpът e изучил много и нaй-paзлични „пpeстъпни сцeнapии" – обикновeно пpeстъпницитe дeйствaт по опpeдeлeни сxeми. B тaзи книгa сa описaни нaй-paзпpостpaнeнитe eкстpeмaлни ситуaции, които могaт дa възникнaт в домa, нa улицaтa, в тpaнспоpтнитe сpeдствa, в мaгaзинитe, в зaвeдeния и пp. Кaто нaчин зa пpотиводeйствиe Юpий Коpмушин пpeдлaгa дa си изpaботим 35 нaвикa зa бeзопaсност. C тяxнa помощ щe можeм дa избeгнeм зaплaшвaщa ни опaсност и дa опaзим здpaвeто, животa, имущeството си. Hо aко въпpeки всичко, поpaди нeвнимaниe, ни сe случи “нeпpиятнa истоpия”, щe paзполaгaмe с лeсни поxвaти зa сaмоотбpaнa, които щe ни помогнaт дa сe спaсим.

  B тaзи книгa щe откpиeтe докaзaнитe умeния и тexники нa мaйстоpa по бойни изкуствa и eкспepт-инстpуктоp по pъкопaшeн бой Юpий Коpмушин зa:
  изгpaждaнe нa нaвици зa личнa бeзопaсност
  пpeдпaзвaнe от измaми и кpaжби
  пpeдпaзвaнe от зaплaшитeлни дeйствия
  зaщитa и xвaтки зa сaмоотбpaнa

  Hapъчникът „Survivаl” сe пpeпоpъчвa зa всeки, който жeлae дa опaзи имущeството си, дa бъдe увepeн в сeбe си и дa живee по-спокойно.
  Tой съдъpжa общо 119 илюстpaции покaзвaщи нaглeдно кaк дeйствaт кpaдцитe и кaк дa сe пpeдпaзвaмe от тяx.

  Под редакцията на д-р Людмил Георгиев – криминалист

  Юрий Кормушин е автор и водещ на уникално предаване “Училище за оцеляване с Юрий Кормушин”, излъчвано по руския телевизионен канал “Рен–ТВ”.  SURVIVAL 3 - Как да оцеляваме при всякакви условия, навсякъде:
  SURVIVAL III е детайлен и пълен наръчник за умения за оцеляване в градски условия и сред природата използвани от елитните британски и американски подразделения със специално предназначение.

  Книгата съдържа над 300 проверени метода и техники, представени в лесни за следване стъпки, придружени от пояснителни илюстрации, показващи Ви как да:
  Оцелеете при природни бедствия - наводнения, торнадо, бури, силнен снеговалеж, земетресения, суша и др.
  Оцелеете в открито море - напускане на кораб, изработване на салове, придвижване, предпазване от опасни морски животни;
  Осигурите безопасността си в кола, самолет или влак и как да действате в случай на произшествие;
  Избягате от горяща сграда;
  Обезопасите дома си и да подберете подходящи устройства за сигурност, да подготвите паник-стая и да потушите домашни пожари;
  Да усвоите реалистични техники за самоотбрана и да печелите ръкопашни схватки;
  Оцелеете при терористични нападения и да разпознавате подозрителни пратки, да идентифицирате потенциални атентатори-самоубийци, да се прикривате от експлозии и престрелки.  SURVIVAL 4 - Наръчник по психическа устойчивост и физическа издръжливост:
  SURVIVAL 4 e пълно ръководство за тестване и подобряване на психическата гъвкавост и устойчивост на едни от най-елитните бойни части в света – SAS.

  Представените умения за психична здравина и издръжливост се използват и в момента от Special Air Service – Английският еквивалент на United States Special Forces.

  Наръчникът на Британските специални служби разкрива тайните за оцеляване на най-елитните командоси при реална битка. Той е незаменим наръчник за усвояване на умствените Ви възможности, независимо дали сте на ръба на смъртта в битка или се опитвате да останете живи, докато ви дебнат преследвачите.

  Основните теми, разгледани в книгата са:
  изграждане на силна воля за оцеляване;
  издръжливоста на стрес в реална битка;
  границите на издръжливостта;
  цялостно психическо обучение;
  интелект и концентрация;
  изграждане на екипно мислене;
  лидерство;
  бойни тактики и умения;
  боравене с оръжия;
  пленничество, бягство и оцеляване;
  Запазване на духа, ефективността и опазване на мира и дипломацията.

  Книгата съдържа и данни за броя на военните програми за обучение и начините за оценка на годността на кандидатите за най-елитните Британски специални служби – SAS, както и стратегиите за преодоляване на трудностите и стреса в битка. Визуализирана изцяло с повече от 200 илюстрации, наръчника на SAS за психическа и физическа издръжливост обяснява всичко, което трябва да знаете какво точно прави един боец елитен.  SURVIVAL 5 - Как да оцеляваме при всякакви кризисни ситуации:
  SURVIVAL 5 e пълно ръководство за изход от всяка кризисна ситуация, която може да възникне във всеки един момент - от липсата на храна или вода, до природни бедствия, самолетни катастрофи и вземане на заложници. Кризата може да продължи няколко часа, дни или дори години. С тази книга ще бъдете готови да оцелявате навсякъде. Тя ще ви обучи и помогне да се подготвите физически и психически за всяко възникнало бедствие. Ръководството обхваща техниките за оцеляване при инциденти в дивата природа, у дома и в градски условия. Съдържа умения за оказване на първа помощ, използване на жизненоважна екипировка и оборудване, тренировки за сила и издръжливост. Разгледани са всякакви кризисни ситуации, с които може да се сблъскате, като например тежки климатични условия и терени, природни бедствия - наводнения, снежни бури, горски пожари, лавини, суша, цунами, както и много други предизвикани от човека инциденти - всякакви катастрофи, прекъсване на захранването, терористични атаки и ситуации с взимане на заложници. Книгата съдържа над 300 подробни и лесни за следване илюстрации, както и удобни за ползване списъци с ключова информация.

  Преглед

  Няма клиентски мнения до този момент

  Напишете вашето мнение за книгата

  Наръчници за оцеляване - комплект от 5 книги

  Наръчници за оцеляване - комплект от 5 книги

  Наръчници за оцеляване - комплект от 5 книги

  Как да оцеляваме при всякакви условия, навсякъде
  Как ви крадат крадците и как да се предпазим от тях
  Как да оцеляваме при всякакви условия, навсякъде
  Наръчник по психическа устойчивост и физическа издръжливост
  Как да оцеляваме при всякакви кризисни ситуации

  Брой страници: 312/224/176/248/312
  Корици: меки

  Напишете вашето мнение за книгата

  14 други продукта в същата категория

  • 7 дневен срок за връщане
  • Подмяна през куриер
  • Плащане при доставка
  • Безплатна доставка над 50 лв.
  • 100% сигурно онлайн плащане