Психология

Разгледани продукти

Великани. Тайните истории на професор Ари Бърк

Производители

New Как го искат жените. И сексуалността е изкуство View larger

Как го искат жените. И сексуалността е изкуство

С покупката на този продукт, можете да съберете до 2 точки за лоялност. Общо за количката Ви 2 точки това може да бъде конвертирано във ваучер за 0,40 лв..


9786190109280

Автор: Емили Нагоски
Година на издаване: 2021
Брой страници: 400
Корици:меки
Размери: 14х21см

More details

Изток - Запад

25,00 лв.

  • Възможно ли е след толкова книги, филми, блогове и статии, посветени на секса, да има нещо, което все още не знаем по темата? Разочароващата истина е, че сме доста невежи в науката за секса. Вярвали сме на митове и чужди интерпретации, но всъщност не познаваме тялото си – неговите специфики и нужди.

    Как го искат жените разкрива истинската история за женската сексуалност, показвайки какво ни разгорещява и още по-важното – как и защо. Специалистът по сексуално образование д-р Емили Нагоски развенчава разпространените сексуални митове, които карат жените (и някои мъже) да се чувстват неадекватни в леглото.

    В основата на почти всички въпроси за секса е притеснението: „Нормална ли съм?“ Тази книга отговаря с едно категорично „да“! Ние всички сме различни, но всички сме нормални. Щом веднъж научим това, ще правим по-добър секс и ще изживяваме по-върховно удоволствие, отколкото въобще сме смятали за възможно. Книгата ще ни помогне да трансформираме сексуалния си живот така, че да бъде изпълнен с радост и удовлетворение.


    „Как го искат жените“ е най-добрата книга, която съм чел, за сексуалното желание и за това защо някои двойки просто спират да правят секс и какво могат да направят по въпроса. Книгата е задължително ръководство за всички двойки, които искат да разберат възходите и паденията в своя сексуален живот.


    д-р Джон Готман, автор на

    „Седемте принципа на успешния брак“

    Емили Нагоски е спечелилата многобройни награди авторка на бестселъра на „Ню Йорк Таймс“ „Как го искат жените. И сексуалността е изкуство“ и на „Как го искат жените. Практически упражнения“, и съавторка заедно със сестра си Амилия на бестселъра на „Ню Йорк Таймс“ „Бърнаут. Тайната за излизането от цикъла на стреса“. Започва да се занимава със сексуално образование в Делауеърския университет, където е доброволец сексуален обучител, докато следва психология и когнитивна наука и философия като втори специалности. Започва работа като магистър по психологическо консултиране и доктор по здравно поведение в Университета на Индиана, като прави клинична и изследователска специализация в института „Кинси“. В момента съчетава сексуалното образование с образованието за справяне със стреса, като учи жените да живеят в телата си с увереност и радост. Емили живее в Западен Масачусетс с две кучета, две котки и един карикатурист.

    Преглед

    Няма клиентски мнения до този момент

    Напишете вашето мнение за книгата

    Как го искат жените. И сексуалността е изкуство

    Как го искат жените. И сексуалността е изкуство

    Автор: Емили Нагоски
    Година на издаване: 2021
    Брой страници: 400
    Корици:меки
    Размери: 14х21см

    Напишете вашето мнение за книгата

    27 други продукта в същата категория

    • 7 дневен срок за връщане
    • Подмяна през куриер
    • Плащане при доставка
    • Безплатна доставка над 50 лв.
    • 100% сигурно онлайн плащане