Психология

Разгледани продукти

 • Жива мрежа
  Жива мрежа

  Автор: Дейвид ИгълманГодина на издаване: 2021Брой страници: 360Корици: мекиРазмери: 14х21 см

Великани. Тайните истории на професор Ари Бърк

Производители

New Жива мрежа View larger

Жива мрежа

С покупката на този продукт, можете да съберете до 1 точка за лоялност. Общо за количката Ви 1 точка това може да бъде конвертирано във ваучер за 0,20 лв..


9789542833543

Автор: Дейвид Игълман
Година на издаване: 2021
Брой страници: 360
Корици: меки
Размери: 14х21 см

More details

Ciela

17,90 лв.

 • Тази книга ще ви разкрие как нашият мозък неспирно прекон­фигурира собственото си свързване и какво означава това за живота и бъдещето ни. Пътьом историята ни ще бъде осветлявана от много въпроси. Защо на хората през 80-те години (и само през 80-те) им се е струвало, че страниците на книгите розовеят? Защо най-добрият стре­лец с лък в света е без ръце? Защо сънуваме всяка нощ и каква връзка има това с въртенето на планетата? Какво общо има наркотичната аб­стиненция с разбитото сърце? Защо врагът на спомена не е времето, а другите спомени? Как може сляп човек да се научи да вижда с езика си или глух – да чува с кожата си? Възможно ли е някой ден да сме в състояние да прочетем общите контури на нечий живот в микроско­пичната структура, гравирана в гората му от мозъчни клетки?

  Много по-удивителен от учебни­карска картинка, мозъкът е загадъчен тип изчислителен материал, жива триизмерна тъкан, която се размества, реагира и настройва, за да увеличи максимално ефективността си. Сложната конфигурация от връзки в мозъка – неговите схеми на свързване – е пълна с живот: връзките между невроните неспирно процъфтяват, умират и се пре­конфигурират. Вие сте различен човек от онзи, който сте били мина­лата година по същото време, защото грамадният килим на мозъка ви се е преизтъкал в нещо ново.

  Преглед

  Няма клиентски мнения до този момент

  Напишете вашето мнение за книгата

  Жива мрежа

  Жива мрежа

  Автор: Дейвид Игълман
  Година на издаване: 2021
  Брой страници: 360
  Корици: меки
  Размери: 14х21 см

  Напишете вашето мнение за книгата

  27 други продукта в същата категория

  • 7 дневен срок за връщане
  • Подмяна през куриер
  • Плащане при доставка
  • Безплатна доставка над 50 лв.
  • 100% сигурно онлайн плащане