Категории

Великани. Тайните истории на професор Ари Бърк

Производители

Срок за доставка: 3 работни дни!

Доставка за 3 работни до цяла България: 4.90 лв.

Експресна доставка за 1 работен ден, приета в предходния ден до 17.30 часа за град София: 5.90 лв.

Експресна доставка за 1 работен ден, приета в предходния ден за населени места различни от София: 6.90 лв.

Експресна доставка на същия работен ден, приета  до 10 часа за град София: 8 лв.

Цените са с включено ДДС! 

Условия за доставка

 

За да получи правото да извършва валидни заявки за закупуване на предлаганите от www.ateabooks.com книги, Клиентът трябва да е попълнил вярно on-line електронната регистрационна форма, когато му бъде поискана, или да попълни еднократно на адрес: http://ateabooks.com/authentication.php?back=my-account.php.

При попълване на електронната форма за регистрация Клиентът предоставя пълни и верни данни относно самоличността си и другите изискуеми от електронната форма на Доставчика данни. Така създава своя потребителски профил.

Ateabooks.com не изисква лични данни, като ЕГН и номер на лична карта!

В случай че Клиентът предостави неверни данни, Доставчикът има право да спре незабавно и без предизвестие поддържането на потребителския профил на Клиента.

Преди извършване на заявка, Клиентът може свободно да поправя въведената от него информация в регистрационната форма.

Клиентът получава възможност за подаване на заявки за покупка на предлаганите от www.ateabooks.com стоки по всяко време и да закупи, след като влезе в потребителския си профил с правилно попълнени потребителско име (e-mail) и парола.

Подаването на заявка за покупка от Клиента се осъществява чрез последователно извършване на следните действия: определяне на вида и количеството на стоката и потвърждение на заявката чрез натискане на виртуален бутон „Добави в количка”, обозначен срещу съответна стока. Ако такъв бутон липсва, вероятно съответният артикул не е наличен. При това положение се дава възможност на Клиента да отправи запитване до Озон.bg чрез формата за контакти или чрез посочените телефони в секция “За нас на сайта. Така клиентът пълни своята "КОЛИЧКА". Процесът завършва с натискането на бутона "Край" в дясно в секция "КОЛИЧКА". След преглед на информацията за поръчката с възможност за промяна на адреса за доставка, попълване на необходимите данни за фактура (ако Клиентът желае такава) и избиране на начина на заплащане, се стига до потвърждаване на поръчката с натискане на бутона "Потвърждавам поръчката си".

При посочени непълен, неверен или грешен адрес и/или телефонен номер при подаване на заявката се счита, че същата е невалидна и за Доставчика не възниква задължение за нейното изпълнение.

Заявката за покупка се приема от Доставчика чрез изпращане на съобщение до електронната пощенска кутия за кореспонденция с Клиента, което съдържа: информация за основните характеристики на потвърдената поръчка. 

Заявката поражда действие между страните след проверка на наличността на заявената за покупка стока и след потвърждаване на валидността й на посочения от Клиента телефон за връзка или чрез изпращане на съобщение до електронната му пощенска кутия за кореспонденция. Статусът на текущите поръчки на Клиента може да бъде проверен от него във всеки един момент в секция "КОЛИЧКА", която е видима по всяко време или на всички поръчки до момента в секция „Вашият Профил”.

Договорът между Доставчика и Клиента се счита за сключен след потвърждаване на заявката от Доставчика.

Процедурата по реализирането на продажбата протича в зависимост от избрания от Клиента начин на плащане, за което можете да прочетете в секцията „Начини на заплащане”.

Ateabooks.com поема задължението да се  обади на обявения от Клиента телефон, за да уточнят времето, и ако е необходимо, мястото за получаването на стоката от потвърдената поръчка, както и други съпътстващи продажбата подробности.

Стоката се предава на Клиента във всички случаи, след като Клиентът заплати за нея чрез избрания начин на плащане.

Стоката се предава на Клиента или на трето, посочено от Клиента лице, което приема и потвърждава получаването на същата от името на Клиента.

В случай че Клиентът не бъде намерен в срока за доставка на посочения от него адрес или не бъде осигурен достъп и условия за предаване на стоката в този срок, Доставчикът се освобождава от задължението си да достави заявената за закупуване стока. Клиентът може да потвърди желанието си да получи стоката и след изтичане на срока за доставка, в който не е бил намерен на адреса, като поема всички разходи по доставката. В този случай започва да тече съответно нов срок за доставка от момента на потвърждението по предходното изречение и извършване на плащане.

Клиентът има право да откаже да получи заявената от него за покупка стока, когато:

- доставената стока явно не съответства на заявената за покупка от Клиента и това може да се установи чрез обикновения й преглед;

- при транспортирането й стоката е била повредена по вина на Доставчика.

Заедно със стоката Клиентът получава и документ (фактура или касова бележка), който има силата и на гаранционна карта пред АТЕА БУКС ЕООД. Стоките, закупени от Вас, имат гаранция съгласно гаранционните условия на АТЕА БУКС ЕООД.

Рекламации относно закупени от www.озон.bg стоки се приемат след оглед от представител на АТЕА БУКС ЕООД. Ако се установи, че дефектите на закупените стоки са фабрични, а не вследствие на неправилна експлоатация, винаги се заменят с нови.

В случай че получите стоката във вид, несъответващ с условието за доставка, или друга стока, различна от поръчаната, ние ще ви я сменим с доставка за наша сметка или ще ви върнем парите.

ВАЖНО!

7-дневен срок за връщане {по силата на член 55 (ал. 1) според закона за ЗАЩИТА НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ}

Закупеният продукт от Клиента може да бъде върнат в рамките на 7 работни дни от датата на закупуване, като разходите за връщането - услуги, транспортни разходи и такса за наложения платеж, са за сметка на Клиента.

Ако върнатият продукт, получен от Доставчика, е в отличен търговски вид (няма никакви механични повреди, няма износване, не е залят с каквато и да е течност, няма скъсване или огъване, няма омазване или изцапване по външната и вътрешната му част (корица, тяло), да е с оригинална ненарушена опаковка, да е придружен от приложената гаранционна карта и съпътстващите я документи), на Клиента му се възстановява цялата сума, която е заплатил, като се поемат единствено разходите по изпращането й.

Стойността на върнатата стока може да се ползва като кредит за бъдещи покупки или по желание на Клиента да се възстанови на посочена от него сметка в 30-дневен срок от датата на връщане на стоката.

Връщане по всяко време на годината

Доставчикът може да договори с Клиента да изкупи обратно даден продукт на по-ниска цена, закупен преди време от Доставчика, в случай че е изпуснал срока за връщане.

В такъв случай на Клиента се възстановява сумата или част от нея в зависимост от процента на износване на стоката или по споразумение с представителя, след като Доставчикът е получил и видял с очите си върнатият/тите продукт/ти. Доставчикът има право да откаже да изкупи обратно върнатата стока, ако тя е в лош търговски вид или не е актуална, или не представлява интерес за Доставчика и е длъжен да я върне обратно за сметка на Клиента.

Стойността на върнатата стока може да се ползва като кредит за бъдещи покупки или по желание на Клиента да се възстанови на посочена от него сметка в 30-дневен срок от датата на връщане.

 

Ако желаете допълнителна информация, не се притеснявайте да ни потърсите на тел: 0884 08 51 54!

 

© Copyright 2018 АТЕА БУКС ЕООД


  • 7 дневен срок за връщане
  • Подмяна през куриер
  • Плащане при доставка
  • Безплатна доставка над 50 лв.
  • 100% сигурно онлайн плащане