Категории

Великани. Тайните истории на професор Ари Бърк

Производители

Услуга Връщане

1. 7-дневен срок за връщане {по силата на член 55 (ал. 1) според закона за ЗАЩИТА НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ}

Закупеният продукт от Клиента може да бъде върнат в рамките на 7 работни дни от датата на закупуване, като разходите за връщането - услуги, транспортни разходи и такса за наложения платеж, са за сметка на Клиента.

Ако върнатият продукт, получен от Доставчика, е в отличен търговски вид (няма никакви механични повреди, няма износване, не е залят с каквато и да е течност, няма скъсване или огъване, няма омазване или изцапване по външната и вътрешната му част (корица, тяло), да е с оригинална ненарушена опаковка, да е придружен от приложената гаранционна карта и съпътстващите я документи), на Клиента му се възстановява цялата сума, която е заплатил, като се поемат от клиента единствено разходите по изпращането й.

Стойността на върнатата стока може да се ползва като кредит за бъдещи покупки или по желание на Клиента да се възстанови на посочена от него сметка в 30-дневен срок от датата на връщане на стоката.

2. Връщане по всяко време на годината

Доставчикът може да договори с Клиента да изкупи обратно даден продукт на по-ниска цена, закупен преди време от Доставчика, в случай че е изпуснал срока за връщане.

В такъв случай на Клиента се възстановява сумата или част от нея в зависимост от процента на износване на стоката или по споразумение с представителя, след като Доставчикът е получил и видял с очите си върнатият/тите продукт/ти. Доставчикът има право да откаже да изкупи обратно върнатата стока, ако тя е в лош търговски вид или не е актуална, или не представлява интерес за Доставчика и е длъжен да я върне обратно за сметка на Клиента.

Стойността на върнатата стока може да се ползва като кредит за бъдещи покупки или по желание на Клиента да се възстанови на посочена от него сметка в 30-дневен срок от датата на връщане.

Ако желаете допълнителна информация, не се притеснявайте да ни потърсите на тел: 0884 10 37 37 ; 0884 08 51 54!

 

© Copyright 2018 АТЕА БУКС ЕООД


  • 7 дневен срок за връщане
  • Подмяна през куриер
  • Плащане при доставка
  • Безплатна доставка над 50 лв.
  • 100% сигурно онлайн плащане