Категории

Разгледани продукти

 • Бог обича шегата
  Бог обича шегата

  Бог обича шегата Автор: Шри Шри Рави Шанкар Година на издаване 2009 Брой страници: 100 Корици: меки Размери:13х20 см

Великани. Тайните истории на професор Ари Бърк

Производители

New Бог обича шегата View larger

Бог обича шегата

С покупката на този продукт, можете да съберете до 1 точка за лоялност. Общо за количката Ви 1 точка това може да бъде конвертирано във ваучер за 0,20 лв..


9789077840313

Бог обича шегата

Автор: Шри Шри Рави Шанкар

Година на издаване 2009

Брой страници: 100

Корици: меки

Размери:13х20 см

More details

The Art of Living

10,99 лв.

 • "Събуди се тук и сега! Животът не е само борба и оплаквания."

  Тази сбирка от беседи на Шри Шри Рави Шанкар е разсеяла много облаци и върнала усмивката на много лица. Пей и празнувай, понеже Бог обича шегата!


  "Всичко в природата те чака да се смееш. Когато се смееш, цялата природа се смее с теб. Ехти и отеква и това е ценността на живота. Когато нещата вървят добре, всеки може да се смее, но когато всичко се разпада и ако тогава можеш да се смееш, това е еволюция и израстване. Така че в живота няма нищо, което да е по-ценно от твоя смях. Никога не го губи, за каквото и да е. Събитията идват и си отиват. Някои са малко приятни, други са неприятни, но, каквото и да стане, те всички те оставят незасегнат. Дълбоко в теб има едно място, което остава незасегнато. Придържай се към това нещо, което е незасегнато. Тогава ще можеш да продължаваш да се смееш.

  Има разлики дори в смеха. Понякога се смееш просто за да избегнеш мисленето или за да избегнеш поглеждането в себе си. Но когато виждаш и чувстваш вътре в себе си, че всеки един момент животът е толкова наситен, всеки един момент толкова интензивен, всеки един момент толкова неуязвим, тогава нищо не може да те обезпокои. Нищо не може да те докосне. Това е истински смях. Може да си наблюдавал бебета на шест месеца или на една година. Когато се смеят, цялото им тяло се движи и подскача. Смехът не идва само от техните устни. Всяка клетка в тялото им се смее. Това е просветление. Този смях е невинен, чист, без задръжки, без напрежение."

  Преглед

  Няма клиентски мнения до този момент

  Напишете вашето мнение за книгата

  Бог обича шегата

  Бог обича шегата

  Бог обича шегата

  Автор: Шри Шри Рави Шанкар

  Година на издаване 2009

  Брой страници: 100

  Корици: меки

  Размери:13х20 см

  Напишете вашето мнение за книгата

  30 други продукта в същата категория

  • 7 дневен срок за връщане
  • Подмяна през куриер
  • Плащане при доставка
  • Безплатна доставка над 50 лв.
  • 100% сигурно онлайн плащане