Категории

Разгледани продукти

Великани. Тайните истории на професор Ари Бърк

Производители

New КРИМИНАЛИСТИТЕ. КРИМИ ЗАГАДКА 3 View larger

КРИМИНАЛИСТИТЕ. КРИМИ ЗАГАДКА 3 - ИГРА ЗА УМА

С покупката на този продукт, можете да съберете до 1 точка за лоялност. Общо за количката Ви 1 точка това може да бъде конвертирано във ваучер за 0,20 лв..


9786197280869

КРИМИИНАЛИСТИТЕ

КРИМИ ЗАГАДКА 3 - ИГРА ЗА УМА

Автор: Людмил Георгиев
Брой страници: 192
Корица: мека със спирала
Размери: 14.5х20 см

Включва уред 6 в 1: 

- Свирка с връзка за носене на врата

- Компас;

- Термометър

- Огледало;

- Лупа

- Свирка; Непромокаема кутийка

- LED фенерче;

More details

19,90 лв.

 • Присъединете се към КРИМИНАЛИСТИТЕ!

  Никой друг не може да разкрие заплетените престъпления толкова бързо, колкото КРИМИНАЛИСТИТЕ и... вие! Станете част от техния екип и решете случаите професионално! Всяко разследване съчетава подреждането на логически пъзели с обичайни и нестандартни методи.

  .. На междуселски път лежи мъртвец. Без документи за самоличност. Тъмно е, няма очевидци, нито пътни видеокамери. Убийство, транспортно произшествие или инфаркт е причината за смъртта? А дали един скъп „Мерцедес“ се е подпалил сам и защо собственикът му се издирва дори и от Интерпол?

  Вие и екипът на КРИМИНАЛИСТИТЕтрябва да установите какво, къде, как и защо се е случило! И да докажете КОЙ го е извършил! Необходимо е да бъдете наблюдателни, последователни и да вземате правилни решения! Защото един известен адвокат, а и пресата, непрекъснато ще ви преценяват! И не разчитайте на заподозрените! Те не са длъжни да ви дават обяснения и са „невинни до доказване на противното“! А свидетелите може да забравят, да сгрешат или да ви излъжат! Но не и следите и доказателствата, ако знаете къде да ги откриете и как да ги използвате! Затова на основа на тях, на събраната информация и на логическото си мислене, изградете вашите версии за случая! За да стигнете обаче до края и да установите обективната истина, е важно да намерите правилните решения на 36 практически задачи и въпроси. Отговорите им са в приложението на книгата и при желание всеки от вас може да се самооцени.

  Книгата е създадена въз основа на реални случаи, в нестандартния жанр КУЕСТ-КРИМИНАЛЕ. Предназначена е за любителите на криминалистиката и за тези, които обичат да анализират и да разплитат сложни загадки като използват следи, факти, наблюдателност, знания и интуиция.

  Затова тя е и своеобразна ИГРА ЗА УМА.

  Книгата включва:

  - Основна книга

  - Резултати от разследването

  - Уред 6 в 1 /за оцеляване и приложение в книгата/:

  /Материал: Пластмаса/
  •      Връзка за носене на врата
  •      Компас
  •      Термометър
  •      Огледало
  •      Лупа
  •      Свирка
  •      LED фенерче

  Свирка която може да помогне при оцеляване в критични ситуации. Този продукт съчетава в себе си 6 жизненоважни прибора, които в екстремни ситуации биха могли да Ви спасят живота или да помогнат при разследване. Компас, лупа, термометър, LED фенерче, свирка, огледало. Това са неща, които много хора подценяват, но не са никак маловажни. Компасът ще Ви помогне да се ориентирате да посоката. С огледалото можете да сигнализирате на стотици километри за своето местонахождение, с лупата можете също да запалите огън като използвате слънчевата светлина. С LED фенерчето ще имате светлина и през нощта. Сама по себе си, тази свирка е цял един комплект за оцеляване, но невиждано компактен.

  Уред 6 в 1УРЕД 6 В 1Уред 6 в 1

  ........................................................................................................................................................................

  Други книги от поредицата КРИМИНАЛИСТИТЕ:

  КРИМИНАЛИСТИТЕ 1

  КРИМИНАЛИСТИТЕ 1

  КРИМИНАЛИСТИТЕ 2

  КРИМИНАЛИСТИТЕ 2

  Преглед

  Няма клиентски мнения до този момент

  Напишете вашето мнение за книгата

  КРИМИНАЛИСТИТЕ. КРИМИ ЗАГАДКА 3 - ИГРА ЗА УМА

  КРИМИНАЛИСТИТЕ. КРИМИ ЗАГАДКА 3 - ИГРА ЗА УМА

  КРИМИИНАЛИСТИТЕ

  КРИМИ ЗАГАДКА 3 - ИГРА ЗА УМА

  Автор: Людмил Георгиев
  Брой страници: 192
  Корица: мека със спирала
  Размери: 14.5х20 см

  Включва уред 6 в 1: 

  - Свирка с връзка за носене на врата

  - Компас;

  - Термометър

  - Огледало;

  - Лупа

  - Свирка; Непромокаема кутийка

  - LED фенерче;

  Напишете вашето мнение за книгата

  30 други продукта в същата категория

  • 7 дневен срок за връщане
  • Подмяна през куриер
  • Плащане при доставка
  • Безплатна доставка над 50 лв.
  • 100% сигурно онлайн плащане