Модерни оръжия

Разгледани продукти

Великани. Тайните истории на професор Ари Бърк

Производители

New Артилерия, бомби и ракети View larger

Артилерия, бомби и ракети

С покупката на този продукт, можете да съберете до 1 точка за лоялност. Общо за количката Ви 1 точка това може да бъде конвертирано във ваучер за 0,20 лв..


9789548999847

Артилерия, бомби и ракети

Автор: Мартин Дугърти
Брой страници: 48
Корици: меки
Размери: 28х21 см

More details

Atea Books

10,00 лв.

 • Артилерия, бомби и ракети

  С богатата си информация и нагледност поредицата „Модерни оръжия“ ще ви запознае със съвременните оръжейни системи – от атакуващи атомни подводници, през ракетна артилерия, до бомбардировачи с голям обхват на действие, хеликоптери за атака, бронирани бойни машини, автомати, снайпери и други леки стрелкови оръжия. Смъртоносно ефективни и поразяващи, днешните оръжия за водене на война са изключително прецизни и с особени характеристики, за да отговорят на потребностите на всяка една конкретна ситуация.

  - В книгата са представени лека, средна и тежка артилерия, бомби и ракети: самоходни оръдия, ракетни артилерийски системи, противовъздушна артилерия, противотанкови ракети, крилати ракети, балистични ракети, диспенсърни оръжия, атомни бомби и др. Читателят може от пръв поглед да види предимствата на едните оръжия спрямо другите.

  - Колоритни цветни диаграми сравняват данните за оръжията, като далекобойност, елевация, калибър, скорострелност, пътен пробег, ефективен обхват, тегло на бойната глава, субмуниции, заряд, радиус на действие и др.

  - Голяма част от оръжейните системи са използвани във военни конфликти, като войната в Залива, войната в Ирак, Афганистан и Близкия Изток.

  Преглед

  Няма клиентски мнения до този момент

  Напишете вашето мнение за книгата

  Артилерия, бомби и ракети

  Артилерия, бомби и ракети

  Артилерия, бомби и ракети

  Автор: Мартин Дугърти
  Брой страници: 48
  Корици: меки
  Размери: 28х21 см

  Напишете вашето мнение за книгата

  4 други продукта в същата категория

  • 7 дневен срок за връщане
  • Подмяна през куриер
  • Плащане при доставка
  • Безплатна доставка над 50 лв.
  • 100% сигурно онлайн плащане