Комплекти "Атеа"

Разгледани продукти

Великани. Тайните истории на професор Ари Бърк

Производители

New Reduced price! Забранените научни открития + Търговия с душите ни View larger

Забранените научни открития + Търговия с душите ни

С покупката на този продукт, можете да съберете до 3 точки за лоялност. Общо за количката Ви 3 точки това може да бъде конвертирано във ваучер за 0,60 лв..


Забранените научни открития + Търговия с душите ни - комплект от 2 книги

Първите 2 книги от новата поредица "Какво скриха от нас..." 

Автор: Марко Пицути
Година на издаване: 2013
Брой страници: 496/464
Корици: меки
Размери: 14х21 см

More details

Atea Books

37,40 лв.

-15%

44,00 лв.

 • Започнете разкриването на експлозивни открития с първите две книги от поредицата "Какво скриха от нас...".

  Забранените научни открития:

  „Ако няма за крайна цел подобряването на условията за живот начовечеството, науката не е нищо друго, освен перверзия.”

   

  “Електроенергията присъства навсякъде в неограничени количества и може да захрани всички машини по света, без да е необходима потребността от въглища, нефт, природен газ или други източници на енергия.” 

  НИКОЛА ТЕСЛА 

  Запознайте се с откритията на учените-бунтари: Никола Тесла, Мартин Флайшман, Стенли Понс, Луис Керван, Едуард Лийдскалнин, Джон Вилхем Райх, Руджеро Мария Сантили, Виктор Шаубергер, Джон Хътчисън, Марко Тодескини, Илия Вълков и много други, осъдени на забрава от академичната научна общност. Напълно е развенчан един от най-разпространените митове на нашата епоха – че науката е в услуга на човечеството. Истината е, че глобалният финансов елит от години съзнателно манипулира прогреса...

  Ще се докоснете до живота и дейността на Никола Тесла – един

  изключителен и едновременно с това непризнат учен, който поставя технологичните основи на модерното общество с повече от 700-те си революционни патента. Изобретенията му са засекретени от ФБР още през 1943 г. Защо ли? И това ще Ви стане ясно...

   

  И още:

  * Защо всички знания и открития за алтернативна енергия систематично се отхвърлят и опровергават на институционално равнище, а информационните източници ги премълчават?

  * Какво се случи с автомобила, работещ с вода, на българина Илия Вълков?

  * Студеният ядрен синтез – тайната, която пàри...

  * Морето и вълните – ток без пари..

  * Какво в действителност е станало в Тунгуска?

  * Кой всъщност е откривателят на безжичното пренасяне на енергия, патентовано през 2007 г. от Масачузетския технически институт, което революционизира разпределянето на електрическата енергия в домакинската мрежа?

  * Изкачвания – спускания: само оптически илюзии или аномалии на гравитационното поле?

  * Каква е тясната връзка между технологичните проучвания и петролните лобита?

  * Кой е откривателят на метода за създаване на екологично чисто гориво – магнегаз?

  * Технологията за рециклиране на токсични отпадъци на Руджеро Сантили – някой да е чувал за нея?

  * Изкуственият дъжд – мит или реалност?

   

  Tърговия с душите ни:

  „Парите нямат родина, а финансистите нямат нито патриотични чувства, нито благоприличие. Тяхната единствена цел е облагата.” - Наполеон Бонапарт


  Окултната пътека на властта отвъд официалната версия
  Колосалните измами на каста банкери, които властват над света
  Ролята и целите на тайните общества


  Много въпросителни по отношение на големите обрати в историята тук намират своите еднозначни отговори. Непубликуваните досега документи и материали убедително доказват как едно правителство в сянка, управлявано от международните финансови кръгове, отдавна координира действията и програмите на представителите с различна политическа ориентация, за да реализира плановете си за абсолютна власт и глобализация на света.

  Става дума за онова, което масонството нарича Нов световен ред - вековен план, който предвижда съсредоточаването на всички ресурси на планетата в ръцете на малък елит от супербанкери.

  Познавайки задкулисните игри и целите на тайните общества, към които са принадлежали и принадлежат и до ден днешен всички по-значими личности, можем да си обясним процесите от миналото, настоящето, а може би и от обозримото бъдеще.

  Големите идеологии – илюминизъм, либерализъм, комунизъм, националсоциализъм, са замислени в една и съща мрачна лаборатория на идеи. Каймакът на обществото е свързан по един или друг начин с масонски или парамасонски структури: Бохемиан клуб, Съвет за външни отношения, Кралски институт по международни въпроси, групата Билдерберг и т. н. Организации, към които трябва на всяка цена да принадлежиш, ако искаш да влезеш в “стаята с бутоните”.

  Подробен и задълбочен анализ за истинската роля, която имат тайните общества в хода на историята. 

  Експлозивна книга, която представя другата гледна точка за епохалните събития – световните конфликти, международния тероризъм и появата на идеологиите. 

  “Светът се дели на три групи хора: малък брой, които създават събитията; друга група, която бди над изпълнението и подпомага осъществяването им докрай, и накрая едно голямо мнозинство, което едва ли някога ще разбере какво се случва в действителност.” - Никълъс Мъри Бътлър, ректор на Колумбийския университет, носител на Нобелова награда за мир през 1931 г. 

  „Когато човек се сблъска с конспирация с такива огромни размери, не може да повярва, че тя съществува.” - Дж. Едгар Хувър, бивш директор на ФБР

  Четете и не се гневете!

  Марко Пицути е роден в Рим през 1971г. Завършва право в Римския университет Ла Сапиенца. Работи в най-престижните държавни институции – Камарата на депутатите, Сената на Републиката и Държавния съвет. Повече от двайсет години прави свои независими проучвания, чийто плод са четирите му книги от най-новата поредица:

  "Какво скриха от нас":

  1.Забранените научни открития

  2.Търговия с душите ни

  3.Забранените археологически открития

  4. Забранените лекарства, които лекуват. Търговци със здравето

  5. Забранените научни експерименти

  6. Скрити манипулации. Забранената революция


  Занимава се и с научно експериментиране и сътрудничи на Музея за енергийните ресурси в Рим. Чест гост е в различни радиопредавания в качеството си на експерт по контраинформация. Записва няколко интервюта и репортажи за национални телевизионни мрежи. Участва с доклади на конгреси в цяла Италия, където демонстрира експерименти за безжично пренасяне на енергия с технологията на Тесла, предизвикващи огромен интерес. Пише статии за списание „Хера”.

   

  Какво скриха от нас...

   

  За видеоклипа: Проф. Юл Браун /Илия Георгиев Вълков/ е откривател и създател на Брауновия генератор, произвеждащ Браунов газ-гориво от вода. Брауновия газ има уникални свойства и имплодиращо горене със съпътстващо го отделяне на свободна енергия от физическия вакуум.

   

  Преглед

  Няма клиентски мнения до този момент

  Напишете вашето мнение за книгата

  Забранените научни открития + Търговия с душите ни

  Забранените научни открития + Търговия с душите ни

  Забранените научни открития + Търговия с душите ни - комплект от 2 книги

  Първите 2 книги от новата поредица "Какво скриха от нас..." 

  Автор: Марко Пицути
  Година на издаване: 2013
  Брой страници: 496/464
  Корици: меки
  Размери: 14х21 см

  Напишете вашето мнение за книгата

  14 други продукта в същата категория

  • 7 дневен срок за връщане
  • Подмяна през куриер
  • Плащане при доставка
  • Безплатна доставка над 50 лв.
  • 100% сигурно онлайн плащане