Комплекти "Атеа"

Разгледани продукти

Великани. Тайните истории на професор Ари Бърк

Производители

New Reduced price! Фантастични същества - комплект от 4 книги View larger

Фантастични същества - комплект от 4 книги

С покупката на този продукт, можете да съберете до 4 точки за лоялност. Общо за количката Ви 4 точки това може да бъде конвертирано във ваучер за 0,80 лв..


Фантастични същества - комплект от 4 книги

Дракони
Еднорози
Великани
Морски сирени и русалки

Година на издаване: 2009/2010/2011/2012
Брой страници: 48/48/32/32
Корици: меки

 

More details

Atea Books

40,00 лв.

48,90 лв.

-8,90 лв.

 • Комплект детски енциклопедии с митове и легенди за едни от най-интересните фантастични същества. Потопете се в света на загадките и легендите!

  Дракони:
  Открий истината за най-вълнуващите магически същества от легендите и митовете.

  Книгата съдържа:
  карти и допълнителни информационни карета, осигуряващи подробни данни за огнедишащите чудовища и техните невероятни истории
  представени са дракони от древни митове и легенди. както и от литературните произведения
  богати и завладяващи цветни илюстрации

   

  Еднорози:
  Разберете истината за вълшебния свят на еднорозите - понякога пленителен и покровителстващ, в други случаи жесток и страшен.
  Ще научите още за еднорозите от Античността и Средновековието, древни легенди, еднорози от митологията и филмите.
  Включва карти и информационни карета, описващи произхода и начина на живот на митичните същества и техните невероятни истории.
  Всяка история е пресъздадена в приказно красиви илюстрации.

   

  Великани:
  Към новия приятел на Тайните раси, от хиляди години ние, Орденът на златните пера, събираме и съхраняваме знанията и мъдростта на Хулдур или Тайните раси - народите описвани в легендите, но за които се знае твърде малко. Работата ни за една от тези раси - могъщите гиганти - вече е завършена и я представяме на теб уважаеми читателю, за да научиш повече за живота и делата на тези великани. Запознай се с тайните им, докосни се до тяхната мъдрост, опознай тяхната ярост и най-вече се научи да се вглеждаш около себе си, тъй като те могат да се окажат по-близо, отколкото смяташ. Споделяйки с теб и с други читатели тези тайни истории, Орденът искрено се надява чрез разпространението на знания да спомогне за взаимното разбирателство и мира между всички населяващи нашата земя народи и раси.

  "Великани" е бестселър, покорил върховете на класациите за продажби на уникални книги в Европа и Америка.

  Изданието впечатлява не само с увлекателно съдържание, но и с допълнителни материали - карти, мини книжки, рецептурници на великани и много други тайни, които ще узнаете.

  Ще разберете за замъка на "Ордена на златните пера", ще влезете в свещената зала на великаните, ще се докоснете до свидетелства и артефакти за самото съществуване на великаните, ще проследите жизненият им цикъл.

  И най-интересното, ще надникнете в дома на великана, ще се запознаете с облеклата и любимите предмети на великаните, с техните развлечения, какви катастрофи и злополуки са причинявали на хората, какви добрини са правили за тях. Ще видите снимки даже и квитанция за строителни дейности,
  възложени на великаните векове назад.

  Книгата съдържа също и древна карта на местообитанията на различните великани по света, както и подробни описания за тях.

   

  Морски сирени и русалки:
  Скъпи приятелю, ние от Ордена на златните пера знаем, че обичаш истории за тайни места и загадъчни народи по света. От векове Орденът проучва вълшебното царство на дълбоките води, обитавани от морския народ. Събрахме много ценни знания, които искаме да споделим с теб. Тази прекрасна книга разкрива магията, обичаите, културата и езика на русалките и сирените, на децата на Окана, създали в хармония своя тайнствена организация – Океански съвет на Ордена, който има свой замък в най-отдалеченото океанско кътче. Тази книга е невероятен летопис за същества, възбуждащи любопитството и впечатляващи човешкия род от хиляди години до днес: от артефактите, свързани с морския народ и неговите владения, любопитните предмети от Пещерата на русалките, съкровищата и накитите, езика на движенията на опашките, оръжията, песните и магиите на морския народ, до невероятните срещи със същества от необятните дълбини.  Споделяйки тези тайни с нас, проф. Ари Бърк и Океанския съвет на Ордена се стремят да ни представят едно ново разбиране за живота в дълбоките води, като с увлекателни и поучителни истории изричат желанието си да бъде установено взаимно уважение между хората и митичния народ.

  Преглед

  Няма клиентски мнения до този момент

  Напишете вашето мнение за книгата

  Фантастични същества - комплект от 4 книги

  Фантастични същества - комплект от 4 книги

  Фантастични същества - комплект от 4 книги

  Дракони
  Еднорози
  Великани
  Морски сирени и русалки

  Година на издаване: 2009/2010/2011/2012
  Брой страници: 48/48/32/32
  Корици: меки

   

  Напишете вашето мнение за книгата

  14 други продукта в същата категория

  • 7 дневен срок за връщане
  • Подмяна през куриер
  • Плащане при доставка
  • Безплатна доставка над 50 лв.
  • 100% сигурно онлайн плащане