Atea Books

Разгледани продукти

Великани. Тайните истории на професор Ари Бърк

Производители

New Reduced price! Забранените лекарства, които лекуват. View larger

Забранените лекарства, които лекуват. Търговци със здравето

С покупката на този продукт, можете да съберете до 1 точка за лоялност. Общо за количката Ви 1 точка това може да бъде конвертирано във ваучер за 0,20 лв..


9789548999540

ЗАБРАНЕНИТЕ ЛЕКАРСТВА, КОИТО ЛЕКУВАТ. ТЪРГОВЦИ СЪС ЗДРАВЕТО

Книга 4-та от поредицата: "Какво скриха от нас..."

Автор: Марко Пицути
Година на издаване: 2013
Брой страници: 272
Корици: меки
Размери: 14х21 см

Внимание! 
Книгата се разпространява с холограма. Тя гарантира качеството и оригиналния произход на продукта! При липсата и моля, сигнализирайте на тел: 02 423 5154.

 

More details

Atea Books

16,20 лв.

-10%

18,00 лв.

 • МАРКО ПИЦУТИ

   

  ЗАБРАНЕНИТЕ ЛЕКАРСТВА, КОИТО ЛЕКУВАТ. ТЪРГОВЦИ СЪС ЗДРАВЕТО

  Поредица: Какво скриха от нас...

   

  Книгата е задълбочено разследване на големите задкулисни игри на Биг Фарма с неизбежни въпроси за истинската цена на нашето здраве.

  Вярно ли е, че някои ваксини имат трайни странични ефекти, които са известни на науката, но не и на обикновения човек?

  Съществуват ли лекарства, които не се произвеждат, и революционни диагностични методи, които не се прилагат, защото ще навредят на интересите на големите фармацевтични компании?

  Има ли алтернативно лечение, за което ортодоксалната наука мълчи и подценява неговите достойнства?

  Проф. д-р Паоло Дзамбони с една проста операция е излекувал болната си съпруга от множествена склероза. Франко Верцела се справя с тежки случаи на аутизъм. Молекулярният биолог проф. д-р Питър Дюзбърг лекува доказано болни от СПИН. Резултатите са очевидни, клиничните данни са на разположение и въпреки това лекари и учени упорито ги отхвърлят. Списанията не публикуват материали на тази тема и не се отпускат никакви финансови средства за научни изследвания. Защо?

  Свръхпечалбите на Биг Фарма се основават и на хроничните заболявания – продължителното лечение означава неспирни постъпления и взаимосвързани икономически интереси, чрез които Биг Фарма е в състояние да контролира академичния свят, заглавията в специализираните издания и редица други институции. А последствията са очевидни: лекарите предписват фармацевтични средства в изобилие, цените растат, а вредата (страничните ефекти) е по-голяма от ползата. Марко Пицути изследва новите възможности на епигенетиката и физиката, които на практика могат завинаги да погребат хапчетата и да

  ни освободят от монопола, упражняван от Биг Фарма върху нашето здраве. Защото един по-различен терапевтичен подход, в по-малка степен агресивен и вреден и в същото време по-ефикасен, е вече възможен, неотложен и необходим.

   

  Подправените истини на Биг Фарма:

   

  • Цените на лекарствата се увеличават, за да може да се финансира проучването = лъжа!
  • Клиничните изследвания са строги и се съобразяват с пациентите = лъжа!
  • Ваксините за деца имат незначителни странични действия = лъжа!
  • Вирусът HIV е причината за СПИНА = лъжа!
  • Свинският и птичият грип отприщиха най-ужасните пандемии = лъжа!
  • Множествената склероза е нелечима = лъжа!
  • Фармацевтичните средства са най-бързото и ефикасно лечение = лъжа!

   

  Съдържание

  Въведение 5

  I. ИМПЕРИЯТА НА БИГ ФАРМА 7

  Първо печалбата, после пациентът; Болестта: умопомрачителен бизнес; Цените в постоянен възход; Митът за научните изследвания; Кой наистина плаща за изследователската дейност; Клиничните проучвания и съдеб-ните дела в Кано; Индийският човешки опитен материал; Излишната жестокост на вивисекцията; Скандалът с ненужните лекарства; Големият блъф за новите лекарст-ва; Корупция под формата на маркетинг; Добре смаза-ните механизми на здравеопазването; Приносът на „асоциациите на потребителите“; Болни насила; Страда-щите нямат шанс; Лекарствата-убийци: случаят с Vioxx; Съмнителната независимост на Агенцията за храните и лекарствата; „Биг Фарма” между наказателни присъди и граждански искове

  II. ИЗОБРЕТЯВАНЕТО НА СПИН 51

  Чумата на XX век; Надпреварата за успеха на Готлиб и Гало; От човешкия ретровирус до ХИВ; Една неоснова-телна теза; Прецедентът SMON (субакутна миело-оп-тична невропатия); Учените дисиденти; Защо ХИВ не е причинителят на СПИН; ХИВ наистина ли е нов вирус? „Гумената стена” на институцията; Истински жертви на фалшива теза; Блъфът за Третия свят; Вълната на разногласието; Лечението, което убива; Различни исто-рии за разказване; Доказателството

  III. 40 ГОДИНИ САМО В ЕДНА ПОСОКА: ТУМОРИТЕ 91

  Войната срещу рака; Балетът на числата; Половин век на „сензационни открития”; Конвенционалното лечение; Химиотерапията и лекарите дисиденти; Алтернативна-та теория; Гъбички и тумори; Заразен ли е ракът? Хипо-тезата на Тулио Симончини; „Твърдите убеждения“ на официалната онкология; От Candida до рак; Открита причина, открито лечение? Учен бунтовник или просто шарлатанин?

  IV. ВАКСИНИТЕ: ДОБРО ИЛИ ОБЩО ЗЛО? 121

  Чудото на ваксините; „Леките“ ваксинации; Пример за всички: полиомиелитната ваксина; Ваксината отвътре; Отравяне с живак; Живак, аутизъм и Вердзела; Сквален и синдромът на войната в Персийския залив; Алуминият; Полезни ли са ваксините за имунната система? Кръвни групи и ваксинации; Становището за имунния „толеранс”; Потвърдени смъртни случаи и нежелани реакции: мълчание-то на медицината; Разтърсващо свидетелство; Джим Кери срещу задължителните ваксинации; Пандемията от свински грип от 1976 г.; Един път не е достатъчен: свин-ски грип през 2009 г.

  V. ДИКТАТУРАТА НА ОФИЦИАЛНАТА МЕДИЦИНА 153

  Докладът „Флекснър”; Триумфът на алопатичната меди-цина; Италианецът, който опроверга Доклада „Флекс­нър”; Мистериозното убийство на лекаря-заплаха; Един век по-късно: случаят „Замбони”; Принципът на излише-ството.

  VI. ОТРЕЧЕНИТЕ ГРАНИЦИ НА НАУЧНИТЕ МЕДИЦИНСКИ ИЗСЛЕДВАНИЯ 167

  Медицината на третото хилядолетие; Истинският мо­зък на клетката; Биологичният компютър; Едно и също ДНК, различно разчитане; Препрограмиране на клетки­те; Интелигентната еволюция; Хранителният режим побеждава гените; „Яж и ще ти мине”: историята на Тери Уелс; Имало едно време „метод Герсон”; Електро­терапията между миналото и бъдещето; Клетките са вериги? Първите стъпки към една нова медицина; От биологичните радиации до откриването на биофотони­те; История за обикновен обструкционизъм: биоскенер; Вакуумната енергия и еретичните проучвания на Вил­хелм Райх; Древно лечение, отречено от модерната ме­дицина; Убежденията определят ДНК?

  БЯГСТВОТО НА ДИНОЗАВРИТЕ 205

  Бележки 207

   

   

  Марко Пицути е роден в Рим през 1971г. Завършва право в Римския университет Ла Сапиенца. Работи в най-престижните държавни институции – Камарата на депутатите, Сената на Републиката и Държавния съвет. Повече от двайсет години прави свои независими проучвания, чийто плод са четирите му книги от най-новата поредица:

    

  КАКВО СКРИХА ОТ НАС...: 

  1.Забранените научни открития

  2.Търговия с душите ни

  3.Забранените археологически открития

  4. Забранените лекарства, които лекуват. Търговци със здравето

  5. Забранените научни експерименти

  6. Скрити манипулации. Забранената революция

   

  Занимава се и с научно експериментиране и сътрудничи на Музея за енергийните ресурси в Рим. Чест гост е в различни радиопредавания в качеството си на експерт по контраинформация. Записва няколко интервюта и репортажи за национални телевизионни мрежи. Участва с доклади на конгреси в цяла Италия, където демонстрира експерименти за безжично пренасяне на енергия с технологията на Тесла, предизвикващи огромен интерес. Пише статии за списание „Хера”.

    

   

  Какво скриха от нас...


   

   Може да си пуснете субтитри на клипа от настройките!

  Преглед

  Няма клиентски мнения до този момент

  Напишете вашето мнение за книгата

  Забранените лекарства, които лекуват. Търговци със здравето

  Забранените лекарства, които лекуват. Търговци със здравето

  ЗАБРАНЕНИТЕ ЛЕКАРСТВА, КОИТО ЛЕКУВАТ. ТЪРГОВЦИ СЪС ЗДРАВЕТО

  Книга 4-та от поредицата: "Какво скриха от нас..."

  Автор: Марко Пицути
  Година на издаване: 2013
  Брой страници: 272
  Корици: меки
  Размери: 14х21 см

  Внимание! 
  Книгата се разпространява с холограма. Тя гарантира качеството и оригиналния произход на продукта! При липсата и моля, сигнализирайте на тел: 02 423 5154.

   

  Напишете вашето мнение за книгата

  30 други продукта в същата категория

  • 7 дневен срок за връщане
  • Подмяна през куриер
  • Плащане при доставка
  • Безплатна доставка над 50 лв.
  • 100% сигурно онлайн плащане