Категории

Разгледани продукти

Великани. Тайните истории на професор Ари Бърк

Производители

New Приказки за животни View larger

Приказки за животни

С покупката на този продукт, можете да съберете до 1 точка за лоялност. Общо за количката Ви 1 точка това може да бъде конвертирано във ваучер за 0,20 лв..


9786199169704

Автор: Марина Дружинина
Брой страници: 64
Корица: картон, пълноцветна
Размери: 16,2х21 см

More details

13,95 лв.

 • Весели и образователни приказки, които по забавен начин са разказани интересни факти за животни и птици, които децата лесно ще запомнят.

  Защо му е на пеликана такава огромна човка?; Кои са най-бързите и най-бавните животни?; Какво се крие в гърбицата на камилата? Защо на жирафа му е дълга шията? Защо мечките спят зимен сън? Къде живеят ленивците? Какъв е цвета на хамелеона?... и много други.

  Книгата е подходяща за най-малките деца в предучилищна възраст, но би могла да бъде интересна и за по-големите, които вече могат да четат сами. Кратките приказки, поднесени на достъпен език, са идеална възможност за децата да се упражняват да четат с разбиране.

  Първите стъпки на Марина Владимировна Дружинина като пистел са свързани с емблематичния за Русия вестник „Литературная газета“ . Там тя става главен редактор на хумористичния отдел, където публикува и първите си разкази. През 1992 г. получава наградата „Златният телец“, която се връчва на най-добрите писатели-сатирици. Любовта й към детската поезия и проза се заражда след раждането на сина й. Тогава започва и сътрудничеството и с най-популярното детско издание „Веселые картинки“. През 2007 г., сборникът с приказки „Вълшебната флейта“ е избран за книга на годината в Русия от Асоциацията на книгоиздателите

  В поредицата „Образователни приказки“ публикуваме книги на световноизвестни автори, популяризиращи науката, обяснявайки физичните, математическите и природните закони по начин, който е интересен и достъпен за децата и разпалва любовта им към знанието. Първите две книги от поредицата са “Приказки за математиката” и “Приказки за животни”.

  Преглед

  Няма клиентски мнения до този момент

  Напишете вашето мнение за книгата

  Приказки за животни

  Приказки за животни

  Автор: Марина Дружинина
  Брой страници: 64
  Корица: картон, пълноцветна
  Размери: 16,2х21 см

  Напишете вашето мнение за книгата

  30 други продукта в същата категория

  • 7 дневен срок за връщане
  • Подмяна през куриер
  • Плащане при доставка
  • Безплатна доставка над 50 лв.
  • 100% сигурно онлайн плащане