Категории

Разгледани продукти

Великани. Тайните истории на професор Ари Бърк

Производители

New Пешеходен град View larger

Пешеходен град

С покупката на този продукт, можете да съберете до 1 точка за лоялност. Общо за количката Ви 1 точка това може да бъде конвертирано във ваучер за 0,20 лв..


9786191865024

Автор: Джеф Спек
Брой страници: 324
Корици: меки
Размери: 14х21 см

More details

Жанет 45

18,00 лв.

  • С магистърска степен по история на изкуството и по архитектура (не откъде да е, а от Харвард), Джеф Спек започва кариерата си като проектант в архитектурната фирма „Дуани Плейтър-Зайберк и с-ие“. За десетте години, в които е начело на отдела по градско планиране той ръководи над четиресет от проектите на фирмата.

    От 2003 до 2007 година оглавява отдела по архитектура на Националната фондация по изкуства. Ръководи Кметския институт за градско планиране – инициатива на Фондацията, насочена към разрешаване на градоустройствените проблеми на участващите кметове. Проектът е толкова успешен, че по негов модел Спек създава Губернаторския институт за проектиране на кварталите – програма на федералното правителство, която подпомага отговорните щатски органи в борбата им срещу разрастването на покрайнините.

    След като напуска Фондацията, Спек създава собствена консултантска фирма за градско планиране, с която разработва градоустройствени планове за редица американски градове.

    Със своите наръчници, лекции и проекти, той се застъпва за по-добри условия за пешеходство в градовете. Съавтор е на „Страна на предградията: Възходът на предградията и упадъкът на американската мечта“ и на „Наръчник за интелигентен растеж.“

    Преглед

    Няма клиентски мнения до този момент

    Напишете вашето мнение за книгата

    Пешеходен град

    Пешеходен град

    Автор: Джеф Спек
    Брой страници: 324
    Корици: меки
    Размери: 14х21 см

    Напишете вашето мнение за книгата

    30 други продукта в същата категория

    • 7 дневен срок за връщане
    • Подмяна през куриер
    • Плащане при доставка
    • Безплатна доставка над 50 лв.
    • 100% сигурно онлайн плащане