Категории

Разгледани продукти

Великани. Тайните истории на професор Ари Бърк

Производители

New Разкази от града под тепетата View larger

Разкази от града под тепетата

С покупката на този продукт, можете да съберете до 1 точка за лоялност. Общо за количката Ви 1 точка това може да бъде конвертирано във ваучер за 0,20 лв..


9786197507058

Автор: Мира Папо
Брой страници: 150
Корици: меки
Размери: 13х20 см

More details

Ecrier

12,00 лв.

  • Мира Папо е родена на 24 август 1971 г. в град Пловдив. Завършила е две специалности в ПУ „Паисий Хилендарски”: „Начална училищна педагогика” и „Дефектология (Ресурсен учител за работа с деца със СОП). Автор е на няколко книги: „Отец Константин и госпожа Любов” – сборник с разкази, 2016 г., „Наркоман по лекарско предписание” – медицинска книга за лекарствата и страничните им действия, 2015 г., „Индия – жребият на свети апостол Тома” – книга с богословско съдържание, 2015 г.

    Да четеш „РАЗКАЗИ от града под тепетата” е като да се потопиш в друга вселена – онова място, в което читателят остава сам с героите и техните перипетии, емоции, надежди, любов. Разделени в две големи части, разказите са изпъстрени едновременно с житейски случки, огромна доза хумор и още толкова сълзи. Мира Папо умело успява да пресъздаде всяка емоция и усещане, докосвайки скрити чувства и желания у нас, които те карат да четеш още и още. Талант и умения , вплетени в магически реализъм, оживяват в тези човешки образи и съдби. „РАЗКАЗИ от града под тепетата” пленява с магия и реалност, страст и желание, разкривайки човешките ни слабости, но и сила с Вярата и Любовта.

    Преглед

    Няма клиентски мнения до този момент

    Напишете вашето мнение за книгата

    Разкази от града под тепетата

    Разкази от града под тепетата

    Автор: Мира Папо
    Брой страници: 150
    Корици: меки
    Размери: 13х20 см

    Напишете вашето мнение за книгата

    30 други продукта в същата категория

    • 7 дневен срок за връщане
    • Подмяна през куриер
    • Плащане при доставка
    • Безплатна доставка над 50 лв.
    • 100% сигурно онлайн плащане