Категории

Разгледани продукти

Великани. Тайните истории на професор Ари Бърк

Производители

New Нито капка вода View larger

Нито капка вода

С покупката на този продукт, можете да съберете до 1 точка за лоялност. Общо за количката Ви 1 точка това може да бъде конвертирано във ваучер за 0,20 лв..


9786192430221

Автор: Минди Макгинис
Брой страници: 264
Корици: меки
Размери: 13х20 см

More details

Прозорец

15,00 лв.

  • Лин и майка ѝ населяват свят, в който питейната вода е на изчерпване и се е превърнала в най-голямата ценност за хората. Все пак двете са щастливки – в близост до къщата им има малко езеро. За 16-годишното момиче това е единственото, което познава. Лин никога не е виждала град, не е ходила на училище. Но майката е научила дъщеря си на жестоките правила на природата – никога на никого да не се доверява и първо да стреля, после да пита.

    Останала сама след смъртта на майка си, Лин установява контакт с добронамерен възрастен мъж, който живее наблизо. Те започват да си помагат и постепенно Стебс успява да размекне твърдата ѝ черупка. Един ден двамата откриват барака, в която живеят младеж, неговата невръстна племенница и бременната ѝ майка. С времето между Лин и младия Илай прехвърчат искри, той учи мъжкараната да флиртува, а тя него – да стреля с пушка. И точно когато всичко започва да изглежда все по-идилично, историята драматично се преобръща.

    С „Нито капка вода“ Минди Макгинис прави впечатляващ дебют, в чийто център е не толкова един суров антиутопичен свят, колкото вечният въпрос за отношенията между хората. Откривайки нещо доскоро непознато за нея – добротата, главната героиня ще намери и смелостта да преодолее егоизма си, да се грижи за друг и да обича.

    Преглед

    Няма клиентски мнения до този момент

    Напишете вашето мнение за книгата

    Нито капка вода

    Нито капка вода

    Автор: Минди Макгинис
    Брой страници: 264
    Корици: меки
    Размери: 13х20 см

    Напишете вашето мнение за книгата

    30 други продукта в същата категория

    • 7 дневен срок за връщане
    • Подмяна през куриер
    • Плащане при доставка
    • Безплатна доставка над 50 лв.
    • 100% сигурно онлайн плащане