Категории

Разгледани продукти

Великани. Тайните истории на професор Ари Бърк

Производители

New Книжарничката на брега View larger

Книжарничката на брега

С покупката на този продукт, можете да съберете до 1 точка за лоялност. Общо за количката Ви 1 точка това може да бъде конвертирано във ваучер за 0,20 лв..


9789542829348

Автор: Джени Колган
Брой страници: 368
Корици: меки
Размери: 14х21 см

More details

Ciela

14,90 лв.

  • Отчаяно желаеща да напусне потискащото и сиво ежедневие на Лондон, Зоуи иска да построи нов живот за себе си и за сина си Хари. Тя едва смогва да плати наема на миниатюрния им апартамент над оживена улица, където крясъците на футболни запалянковци и клаксоните на автомобилите ги държат будни по цяла нощ. Зоуи чувства, че ако не успее да намери изход, скоро ще се предаде. Но тогава отговаря на обява за бавачка в огромно имение на брега на най-известното шотландско езеро. Звучи направо като приказка!

    Само че описаните в обявата „три изключително надарени деца“ се оказват разпасана компания, а две от тях се държат направо като зверове! Овдовелият им баща Рамзи е същинска развалина, децата са оставени на произвола на съдбата, а проблемите се настъпват по петите. С помощта на Нина, собственичка на местната книжарница, и любовта си към книгите Зоуи успява да обуздае бедствието и да помогне на повече хора, отколкото някога е смятала – включително да спаси цяло едно семейство. 

    Но ще позволи ли Рамзи на миналото да попречи на щастието му... или ще успее да види това, което се намира точно пред очите му?

    Преглед

    Няма клиентски мнения до този момент

    Напишете вашето мнение за книгата

    Книжарничката на брега

    Книжарничката на брега

    Автор: Джени Колган
    Брой страници: 368
    Корици: меки
    Размери: 14х21 см

    Напишете вашето мнение за книгата

    30 други продукта в същата категория

    • 7 дневен срок за връщане
    • Подмяна през куриер
    • Плащане при доставка
    • Безплатна доставка над 50 лв.
    • 100% сигурно онлайн плащане