Категории

Разгледани продукти

Великани. Тайните истории на професор Ари Бърк

Производители

New Дейзи Джоунс & The Six View larger

Дейзи Джоунс & The Six

С покупката на този продукт, можете да съберете до 1 точка за лоялност. Общо за количката Ви 1 точка това може да бъде конвертирано във ваучер за 0,20 лв..


9789547832916

Автор: Тейлър Дженкинс Рийд
Корици: меки
Размери: 14х21 см

More details

Intense

18,00 лв.

  • Всички знаят кои са Дейзи Джоунс & The Six. Но никой не знае каква е причината групата да се разпадне, и то точно когато е на върха на славата си.

    Досега.

    Дейзи Джоунс е момиче, което израства в Ел Ей в края на шейсетте години на миналия век. Промъква се в клубове по „Сънсет Стрип“, спи с рок звезди и мечтае да пее собствените си песни. Сексът и наркотиците са вълнуващи, но най-много от всичко тя обича рокендрола. Когато става на двайсет, продуцентите забелязват гласа ѝ. А небрежната ѝ красота подлудява хората.

    Водената от Били Дън група The Six набира популярност по същото време. В навечерието на първото им турне Камила, приятелката на Били, разбира, че е бременна. Напрежението от предстоящото бащинство и надвисналата слава оказват своето влияние и Били започва да губи контрол над живота и действията си.

    Пътищата на Дейзи и Били се пресичат, когато продуцент осъзнава, че ключът към огромния успех, е да ги събере. Случилото се след това е легендарно.

    Този незабравим роман проследява изключителната история на една от най-големите групи през седемдесетте. Със затварянето на последната страница ще ви се прииска да си пуснете песните им.

    Преглед

    Няма клиентски мнения до този момент

    Напишете вашето мнение за книгата

    Дейзи Джоунс & The Six

    Дейзи Джоунс & The Six

    Автор: Тейлър Дженкинс Рийд
    Корици: меки
    Размери: 14х21 см

    Напишете вашето мнение за книгата

    30 други продукта в същата категория

    • 7 дневен срок за връщане
    • Подмяна през куриер
    • Плащане при доставка
    • Безплатна доставка над 50 лв.
    • 100% сигурно онлайн плащане