Категории

Разгледани продукти

Великани. Тайните истории на професор Ари Бърк

Производители

New Малтийска следа View larger

Малтийска следа

С покупката на този продукт, можете да съберете до 1 точка за лоялност. Общо за количката Ви 1 точка това може да бъде конвертирано във ваучер за 0,20 лв..


9789547694705

Автор: Стив Бери
Брой страници: 448
Корици: меки

More details

ОБСИДИАН

19,00 лв.

  • Котън Малоун, ветеран от специален отряд „Магелан“ и таен агент на свободна практика, е на езерото Комо. Изпратен е да търси изчезналите през 1945 г. писма между Чърчил и Мусолини, които биха могли да пренапишат световната история. Но някой друг също се интересува от тях, а в сблъсъка неочаквано се оказват въвлечени и легендарните малтийски рицари.

    Рицарите хоспиталиери съществуват вече деветстотин години – това е единственият орден на воини монаси, оцелял до наши дни. Сега те са хуманитарна организация, извършваща дейност по цялото земно кълбо, но могат да представляват и сериозна заплаха. Членове на Тайното братство, древна секта в техните редици, са твърдо решени да променят изхода на конклава, който трябва да избере новия папа. Но за целта им трябва документ, датиращ от времето на Константин Велики.

    В търсене на изгубената през вековете реликва се впускат не само те, но и различни разузнавателни служби. От изхода на тази надпревара зависи бъдещето на Ватикана.

     

    Стив Бери е майстор на историческите конспирации. Напрежението на трилъра се съчетава отлично с изненадваща нова информация за реални събития и герои от древното минало.

    Превод: Боян Дамянов

    Преглед

    Няма клиентски мнения до този момент

    Напишете вашето мнение за книгата

    Малтийска следа

    Малтийска следа

    Автор: Стив Бери
    Брой страници: 448
    Корици: меки

    Напишете вашето мнение за книгата

    30 други продукта в същата категория

    • 7 дневен срок за връщане
    • Подмяна през куриер
    • Плащане при доставка
    • Безплатна доставка над 50 лв.
    • 100% сигурно онлайн плащане