Категории

Разгледани продукти

Великани. Тайните истории на професор Ари Бърк

Производители

New Регресия - Път към невидимия свят на Душите View larger

Регресия - Път към невидимия свят на Душите

С покупката на този продукт, можете да съберете до 1 точка за лоялност. Общо за количката Ви 1 точка това може да бъде конвертирано във ваучер за 0,20 лв..


9786197507027

Автор: Яна Аврамова-Атанасова
Брой страници: 224
Корици: меки
Размери: 14х21 см

More details

Ecrier

12,99 лв.

  • „Регресия. Път към невидимия свят на Душите” е първата книга за автора Яна Аврамова-Атанасова.
    Подобно заглавие трудно щеше да се реализира преди 30 години. Да говориш открито за нуждата от психотерапевт се възприемаше като табу, болест. Всяка тема, обвързана с психология и психотерапия се тълкуваше по-скоро като грозен и срамен психиатричен проблем.
    За щастие, днес българинът осъзнава преимуществата и ролята на специалисти в областта на психологията, хипнозата и хипнотерапията. Да търсиш отговор и познание за света на Духовното, да вярваш в съществуването на Душата. Нуждата от помощ, да признаеш, че не знаеш и не можеш всичко – първата стъпка към емоционална стабилност и спокоен живот, който искаме и към който се стремим, нали?
    „Регресия. Път към невидимия свят на Душите”  представя на достъпен език реални случаи от практиката  на Яна Аврамова-Атанасова.  Познание за Душите във физическия и Духовен свят. Подходяща за всеки, който търси отговор, за вярата ни. Текстовете в отделните глави са разделени с красиви авторски черно-бели илюстрации. Всяка от регресиите (общо 35), описва етапите, през които преминава човек, преживяването на онзи труден момент, който ни „тежи” в настоящето и неосъзнато спъва нашето по-нататъшно развитие в емоционален и битиен план. Загуба на близък, ревност, проблеми в интимните отношения и трудности в изживяването на дълготрайна връзка са част от случаите, изложени тук. Тази книга не е универсално решение на вашите проблеми или провокация да си запишете веднага час при психотерапевт.  „Регресия. Път към невидимия свят на Душите”  е споделен опит и желание да ви подскаже, че болката, вината,  страхът и неувереността... са част от преживяна ситуация, която може да бъде преодоляна. Ако поискаш!

    Преглед

    Няма клиентски мнения до този момент

    Напишете вашето мнение за книгата

    Регресия - Път към невидимия свят на Душите

    Регресия - Път към невидимия свят на Душите

    Автор: Яна Аврамова-Атанасова
    Брой страници: 224
    Корици: меки
    Размери: 14х21 см

    Напишете вашето мнение за книгата

    30 други продукта в същата категория

    • 7 дневен срок за връщане
    • Подмяна през куриер
    • Плащане при доставка
    • Безплатна доставка над 50 лв.
    • 100% сигурно онлайн плащане