Категории

Разгледани продукти

  • След това
    След това

    Автор: Ридиън БрукБрой страници: 368Корици: мекиРазмери: 13х20 см

Великани. Тайните истории на професор Ари Бърк

Производители

New След това View larger

След това

С покупката на този продукт, можете да съберете до 1 точка за лоялност. Общо за количката Ви 1 точка това може да бъде конвертирано във ваучер за 0,20 лв..


9789547832879

Автор: Ридиън Брук
Брой страници: 368
Корици: меки
Размери: 13х20 см

More details

Intense

18,00 лв.

  • Ридиън Брук е писател и сценарист, носител на редица награди. Дебютният му роман The Testimony of Taliesin Jones печели наградите „Съмърсет Моъм“, „Бети Траск“ и наградата за най-добър дебютен роман на Клуба на авторите. Негови разкази са публикувани в The Paris Review и New Statesman. Живее в Лондон със съпругата и двете си деца.

    Обхващащ събитията непосредствено след Втората световна война, „След това“ е въздействащ емоционален трилър за преданост и страст, непреодолими вражди и дълбоки съмнения.

    През суровата зима на 1946 г. съкрушената Рейчъл Морган пристига с единствения си жив син Едмънд в руините на Хамбург при съпруга си Луис − британски полковник, отговарящ за възстановяването на разрушения град. Британците настаняват своите военнослужещи и семействата им в конфискувани германски домове, но Рейчъл стъписана разбира, че Луис е взел необикновено решение: да живеят в отреденото им разкошно имение с предишните собственици − германски вдовец и проблемната му дъщеря. В напрегнатата атмосфера на съмнения и враждебност моралните норми се размиват, а състраданието и скръбта се преплитат с пламенна страст и предателства.

    Преглед

    Няма клиентски мнения до този момент

    Напишете вашето мнение за книгата

    След това

    След това

    Автор: Ридиън Брук
    Брой страници: 368
    Корици: меки
    Размери: 13х20 см

    Напишете вашето мнение за книгата

    30 други продукта в същата категория

    • 7 дневен срок за връщане
    • Подмяна през куриер
    • Плащане при доставка
    • Безплатна доставка над 50 лв.
    • 100% сигурно онлайн плащане