Категории

Разгледани продукти

Великани. Тайните истории на професор Ари Бърк

Производители

New Магически времена - комплект View larger

Магически времена - комплект

С покупката на този продукт, можете да съберете до 1 точка за лоялност. Общо за количката Ви 1 точка това може да бъде конвертирано във ваучер за 0,20 лв..


3800083825586

Автор: Фют
Брой страници: комплект от 3 романа
Корици: меки
Размери: 22х24 см

More details

Фют

16,90 лв.

  • Внезапно омагьосана

    Луна и Сузе са първи братовчедки, най-добри приятелки и почти кръвни сестри. Но когато навършват тринайсет години, едно загадъчно писмо променя живота им. А след това в класа им идва и тайнствената Марли и взима ума на Сузе. Луна е съкрушена и търси утеха в целувките на Том и рапа. Докато един ден не излиза наяве, че трите момичета имат обща тайна.

    Внезапно влюбена

    Сузе води строго секретен блог, влюбена е до уши в Хенри и с двете си най-добри приятелки Луна и Марли имат обща тайна – трите притежават магически пръстени, с които могат да пътуват във времето. Но това никак не решава проблемите им в настоящето – например, че Хенри се обърква и мисли, че Сузе е друго момиче, или че Марли изгубва магическия си пръстен. Каква цена ще трябва да платят трите приятелки, за да спасят магията на времето?

    Внезапно целуната

    Марли е луда по паркура, не вярва в хепиендове и спира времето, когато си поиска. Но е дошъл моментът тя и най-добрите й приятелки Сузе и Луна да разбулят загадката на магическите пръстени. Само че загадките стават все повече. Защо леля Еми пребледнява, когато вижда една оръфана пожълтяла снимка? И откъде-накъде Грег, братът на Сузе, звъни на Марли през пет минути?… Трите приятелки са решени да разберат какво става. Пък ако ще да има хепиенд!

    Преглед

    Няма клиентски мнения до този момент

    Напишете вашето мнение за книгата

    Магически времена - комплект

    Магически времена - комплект

    Автор: Фют
    Брой страници: комплект от 3 романа
    Корици: меки
    Размери: 22х24 см

    Напишете вашето мнение за книгата

    30 други продукта в същата категория

    • 7 дневен срок за връщане
    • Подмяна през куриер
    • Плащане при доставка
    • Безплатна доставка над 50 лв.
    • 100% сигурно онлайн плащане