Категории

Разгледани продукти

Великани. Тайните истории на професор Ари Бърк

Производители

New Долината на виното View larger

Долината на виното

С покупката на този продукт, можете да съберете до 1 точка за лоялност. Общо за количката Ви 1 точка това може да бъде конвертирано във ваучер за 0,20 лв..


9786191650941

Автор: Ян Моран
Брой страници: 334
Корици: меки
Размери: 13х20 см

More details

Ергон

16,99 лв.

  • Ава Росета залага всичко - миналото си, връзките с роднини и семейство, своето бъдеще, съдбата на дъщеря си Катерина - всичко, в името на една амбиция: да извоюва своето място в една безмилостно конкурентна индустрия, в света на виното. След години борба, мечтата на Ава да пробие в този капризен и опияняващ свят е осъществена, но тъкмо тогава върху нея се стоварва тежък удар, и то откъм най-неочакваната страна: дъщеря ѝ.

    /strong>Катерина Росета, наследила таланта на Ава в създаването на най-добрите вина, както и нейната непоколебима воля, няма по-силно желание от това да спечели одобрението на майка си и да работи заедно с нея в имението „Хиляда звезди“ в Напа, Калифорния - Долината на виното.

    Но това е невъзможно, докато Катерина пази една разрушителна тайна - детето, което е родила от любовта на живота си и за което никой не трябва да знае. Чувствайки се в безизходица, Катерина е шокирана да научи случайно, че е наследила старо лозе в Тоскана, от роднина, за която никога не е чувала... Защо майка ѝ е криела това от нея? И защо отхвърля с толкова гняв всеки неин опит да разбере повече?

    Наранена, Катерина решава да се възползва от шанса и да започне в Италия нов живот за себе си и детето си. Но от миналото не е толкова лесно да се избяга. В страната на своите предци Катерина узнава, че майка ѝ също крие своя тайна - тайна толкова опустошителна, че заплашва бъдещето на всичко, за което е работило семейството.

    Катерина осъзнава, че нейното щастие ще зависи от невъзможен избор: тя трябва да се изправи срещу погребаното минало, но как да го направи, без да унищожи човека, когото обича?

    Преглед

    Няма клиентски мнения до този момент

    Напишете вашето мнение за книгата

    Долината на виното

    Долината на виното

    Автор: Ян Моран
    Брой страници: 334
    Корици: меки
    Размери: 13х20 см

    Напишете вашето мнение за книгата

    30 други продукта в същата категория

    • 7 дневен срок за връщане
    • Подмяна през куриер
    • Плащане при доставка
    • Безплатна доставка над 50 лв.
    • 100% сигурно онлайн плащане