Категории

Разгледани продукти

Великани. Тайните истории на професор Ари Бърк

Производители

New Смени леглото View larger

Смени леглото

С покупката на този продукт, можете да съберете до 1 точка за лоялност. Общо за количката Ви 1 точка това може да бъде конвертирано във ваучер за 0,20 лв..


9789543985968

Автор: Азора Райс
Брой страници: 160
Корици: меки
Размери: 13х20 см

More details

ТРУД

12,99 лв.

  • „Смени леглото” е четвъртата поред книга от Азора Райс в стил забавна психология, като първите три „Интимен хороскоп”, „Световният заговор срещу жените” и „Как да се омъжим за милионер” вече са получили популярност и извън границите на България.

    Книгата „Смени леглото” е ултра забавен микс от психология и сексология, но и дълбоко четиво за нашите вътрешни стремежи и желания, които започват от удоволствието в секса до себепознанието. Между страниците й ще намерите забавни тестове, с които да разпознаете вашия тип партньор, множество описания на различни житейски ситуации и изпробвани похвати как да изберем и задържим любимия или любимата или как да смени партньора, който вече не харесваме, как да флиртуваме, как да срещнем перфектния мъж или перфектната за нас жена, как да намерим идеалния или идеалната? В тази книга ще научите най-важните отговори! Всичко това, разбира се, с една-единствена цел – достигане на вътрешна нирван и хепиенд, които заслужавате. Ако искате да сте щастливи и доволни от живота си, това е ВАШАТА книга.

    Преглед

    Няма клиентски мнения до този момент

    Напишете вашето мнение за книгата

    Смени леглото

    Смени леглото

    Автор: Азора Райс
    Брой страници: 160
    Корици: меки
    Размери: 13х20 см

    Напишете вашето мнение за книгата

    30 други продукта в същата категория

    • 7 дневен срок за връщане
    • Подмяна през куриер
    • Плащане при доставка
    • Безплатна доставка над 50 лв.
    • 100% сигурно онлайн плащане