Категории

Разгледани продукти

Великани. Тайните истории на професор Ари Бърк

Производители

New Reduced price! Децата на нощта View larger

Децата на нощта

С покупката на този продукт, можете да съберете до 2 точки за лоялност. Общо за количката Ви 2 точки това може да бъде конвертирано във ваучер за 0,40 лв..


9786190104155

Автор: Дан Симънс
Брой страници: 512
Корици: меки
Размери: 14х21,5 см

More details

Изток - Запад

23,40 лв.

-10%

26,00 лв.

  • Докато е в посткомунистическа Румъния, за да помага на местни лекари в лече­нието на деца с различни заболявания на кръвта, американският хематолог Кейт Нойман попада на изоставено пеленаче с имунна болест, която не може да бъде диагностицирана с примитивното оборудване на румънските болници. За да спаси живота на бебето, тя го осиновява и отвежда в САЩ. Там разбира, че уникалната имунна система на Джошуа може да изиграе ключова роля в откриването на лек за редица смъртоносни заболявания като рак и СПИН.

    Но преди Кейт да довърши изследванията си, някой отвлича сина й и го връща в Румъния. Някой, който вярва, че Джошуа е пряк потомък на древен род, водещ началото си от Влад Цепеш... и има специални планове за него.

    Д-р Нойман е готова на всичко, за да спаси детето – дори да се изправи срещу ужасяващите стригои от легендите, които се оказват съвсем реални. И не е сама – в борбата с тях ще й помогнат един румънски студент и отец Майк O’Рурк, познат на читателите от романа „Лятото на страха“. Но дали обединените им сили ще бъдат достатъчни, за да надвият създанията на мрака?

    Преглед

    Няма клиентски мнения до този момент

    Напишете вашето мнение за книгата

    Децата на нощта

    Децата на нощта

    Автор: Дан Симънс
    Брой страници: 512
    Корици: меки
    Размери: 14х21,5 см

    Напишете вашето мнение за книгата

    30 други продукта в същата категория

    • 7 дневен срок за връщане
    • Подмяна през куриер
    • Плащане при доставка
    • Безплатна доставка над 50 лв.
    • 100% сигурно онлайн плащане