Категории

Разгледани продукти

  • Метаморфози
    Метаморфози

    Автор: Ана СуичмезоваБрой страници: 48Корици: твърдиРазмери: 13х20 см

Великани. Тайните истории на професор Ари Бърк

Производители

New Метаморфози View larger

Метаморфози

С покупката на този продукт, можете да съберете до 1 точка за лоялност. Общо за количката Ви 1 точка това може да бъде конвертирано във ваучер за 0,20 лв..


9786192300791

Автор: Ана Суичмезова
Брой страници: 48
Корици: твърди
Размери: 13х20 см

More details

Фабрика за книги

16,00 лв.

  • Ана Суичмезова е българска поетеса и музикант. Родена е в София през 1990 г. Завършва бакалавърска специалност „Антична история“ в King’s College London, а няколко години по-късно получава и магистърска степен по специалност „Класически цивилизации“ в Birkbeck, University of London. Печели Първа награда за рисунка в Третия национален конкурс „Децата и светът“, организиран от Фондация „Етнопалитра“ със съдействието на Министерство на културата и Организация на евреите в България „Шалом“. Участва в третото издание на поетичния конкурс „SMS-поезия“, организиран от Националния дворец на културата. Нейно стихотворение е сред отличените творби и е включено в антологията на конкурса.

    С книгата Метаморфози младата авторка Ана Суичмезова уверено разперва поетическите си криле, споделяйки с нас историята на своето творческо съзряване.

    В разговора между стихотворенията и картините се раждат светове, пронизвани от воя на вълка единак, разкъсвани от болка и стоплени от любов; разкриват се интимни и малко жестоки градски сцени; оформят се деликатни, екзотични перли, чертаещи траекторията на едно смело пътуване към себе си.

    Преглед

    Няма клиентски мнения до този момент

    Напишете вашето мнение за книгата

    Метаморфози

    Метаморфози

    Автор: Ана Суичмезова
    Брой страници: 48
    Корици: твърди
    Размери: 13х20 см

    Напишете вашето мнение за книгата

    30 други продукта в същата категория

    • 7 дневен срок за връщане
    • Подмяна през куриер
    • Плащане при доставка
    • Безплатна доставка над 50 лв.
    • 100% сигурно онлайн плащане