Категории

Разгледани продукти

Великани. Тайните истории на професор Ари Бърк

Производители

New Камъкът на твоя ден View larger

Камъкът на твоя ден

С покупката на този продукт, можете да съберете до 2 точки за лоялност. Общо за количката Ви 4 точки това може да бъде конвертирано във ваучер за 0,80 лв..


9786191611645

Автор: Ягода Михайловска-Георгиева
Година на издаване: 2018
Брой страници: 314
Корици: меки

More details

Персей

14,90 лв.

  • Романът разказва за духовно пилигримство до Хималаите, белязано от личните преживявания на самата авторка. Тя е един от водещите писатели в съвременната македонска литература и е спечелила трите най-големи награди в страната.

    Една жена осъществява своята отдавнашна мечта – да изкачи Хималаите. Тя поема по нелекия път нагоре към висините заедно със свои приятели, които са опитни катерачи. Трудно достъпните височини я зоват с необятните си простори, със загадките и отговорите си, с вечността и съвършенството си.

    По пътя си тя събира камъчета, чиято поява, макар на пръв поглед да изглежда случайна и маловажна, се оказва съдбоносно свързана както с нейното съществуване, така и с това на нейните деца и близки. Тук, на това свещено място, сред величествената и респектираща хималайска природа, тя приема благословената роля на медиатор, който трябва да събере две разделени и забравили се души – тази на камъка, който на Хималаите е живо същество, и на човека, негов притежател, които, без да осъзнават това, цял живот са копнели една за друга.

    Преглед

    Няма клиентски мнения до този момент

    Напишете вашето мнение за книгата

    Камъкът на твоя ден

    Камъкът на твоя ден

    Автор: Ягода Михайловска-Георгиева
    Година на издаване: 2018
    Брой страници: 314
    Корици: меки

    Напишете вашето мнение за книгата

    30 други продукта в същата категория

    • 7 дневен срок за връщане
    • Подмяна през куриер
    • Плащане при доставка
    • Безплатна доставка над 50 лв.
    • 100% сигурно онлайн плащане