Категории

Разгледани продукти

Великани. Тайните истории на професор Ари Бърк

Производители

New Наследницата от Дакота Билдинг View larger

Наследницата от Дакота Билдинг

С покупката на този продукт, можете да съберете до 1 точка за лоялност. Общо за количката Ви 1 точка това може да бъде конвертирано във ваучер за 0,20 лв..


9789547713901

Автор: Фиона Дейвис
Година на издаване: 2017
Брой страници: 368
Корици: меки
Размери: 13х20 см

More details

Кръгозор

18,00 лв.

  • Историята на две жени, чиито живот е свързан по един или друг начин с най-знаменитата жилищна сграда в Ню Йорк.

    1884 г.

    Когато Сара Смайт среща в Лондон Тиодор Камдън, един от архитектите на забележителната Дакота Билдинг в Ню Йорк, той й предлага работа там. Пред Сара се отваря невероятната възможност да  замине за Америка и да промени съдбата си. Шансът да бъде лейди мениджър на най-грандиозната жилищна сграда в света и да вижда всеки ден Тиодор, който, макар и женен, я разбира по-добре от всеки друг, е особено изкушаващ...

    1985 г.

    Интериорната дизайнерка Бейли Камдън наскоро е излязла от рехабилитационен център за алкохолици. Останала е без дом, без работа, без пари  и отчаяно търси нови възможности. Дядото на Бейли е бил отгледан от известния архитект Тиодор Камдън, но липсата на генетична връзка означава, че не тя, а братовчедка й Мелинда, ще наследи огромното богатство на фамилията Камдън. Мелинда предлага на Бейли работа и тя приема да ремонтира огромния и скъп семеен апартамент в Дакота Билдинг, където е живял и загинал Тиодор Камдън. Това, което Бейли открива в мазето, ще преобърне не само всичко, което е знаела за корените си, но и напълно ще промени живота й. Защото сграда с толкова богата и трагична история не може да пази вечно тайните си...

    Разделени от сто години, историите на Сара и Бейли се преплитат. И за двете Дакота Билдинг е желано убежище. Всяка от тях се стреми към любовта и се бори срещу стереотипите и съблазните на епохите, в които живеят.

    След „Момичетата от хотел Барбизон“ Фиона Дейвис отново предлага увлекателен роман, в който се смесват история и измислица. Това е завладяващ разказ за тънката линия между любовта и омразата, успеха и провала, страстта и лудостта.

    „Наследницата от Дакота Билдинг“ ни пренaся в най-емблематичната жилищна сграда в Ню Йорк, с която се свързват имена на известни личности като П. И. Чайковски, Ленард Бърнстейн, Боно, Джон Ленън и др.

    Преглед

    Няма клиентски мнения до този момент

    Напишете вашето мнение за книгата

    Наследницата от Дакота Билдинг

    Наследницата от Дакота Билдинг

    Автор: Фиона Дейвис
    Година на издаване: 2017
    Брой страници: 368
    Корици: меки
    Размери: 13х20 см

    Напишете вашето мнение за книгата

    30 други продукта в същата категория

    • 7 дневен срок за връщане
    • Подмяна през куриер
    • Плащане при доставка
    • Безплатна доставка над 50 лв.
    • 100% сигурно онлайн плащане