Категории

Разгледани продукти

 • Устои в пламъци
  Устои в пламъци

  Автор: Кен ФолетГодина на издаване: 2017Брой страници: 460+470Корици: мекиРазмери: 16х23 см

Великани. Тайните истории на професор Ари Бърк

Производители

New Устои в пламъци View larger

Устои в пламъци

С покупката на този продукт, можете да съберете до 3 точки за лоялност. Общо за количката Ви 3 точки това може да бъде конвертирано във ваучер за 0,60 лв..


9786191931064

Автор: Кен Фолет
Година на издаване: 2017
Брой страници: 460+470
Корици: меки
Размери: 16х23 см

More details

Artline

35,00 лв.

 • През 1558 година древните камъни на катедралата в Кингсбридж се издигат над град, разкъсан от религиозни размирици. Властта в Англия гравитира между католицизъм и протестантство, благородниците се сражават с простолюдието в изпитание на приятелство, лоялност и любов.

  Нед Уилард повече от всичко желае да се ожени за Марджъри Фицджералд. Когато двамата влюбени се оказват на срещуположни страни в религиозния конфликт, разделящ страната, Нед започва работа при принцеса Елизабет Тюдор. След възкачването й на престола, цяла Европа се обръща срещу Англия. Младата и предвидлива кралица оглавява първата в страната тайна служба, която да я предпазва от опити за покушение, преврат и планове за инвазия. В продължение на половин век любовта между Нед и Марджъри изглежда обречена, докато фанатизмът и насилието властват от Единбург до Женева. Елизабет се придържа към трона и своите принципи, защитена от малка, но отдадена група находчиви шпиони и храбри тайни агенти.

  Сега, както и преди, враговете не са враждуващите религии. Истинската битка е между тиранията и толерантността. Между хората, които се опитват да налагат насила възгледите си на останалите, и хората, които уважават вярата на несъгласните с тях.

  Преглед

  Няма клиентски мнения до този момент

  Напишете вашето мнение за книгата

  Устои в пламъци

  Устои в пламъци

  Автор: Кен Фолет
  Година на издаване: 2017
  Брой страници: 460+470
  Корици: меки
  Размери: 16х23 см

  Напишете вашето мнение за книгата

  30 други продукта в същата категория

  • 7 дневен срок за връщане
  • Подмяна през куриер
  • Плащане при доставка
  • Безплатна доставка над 50 лв.
  • 100% сигурно онлайн плащане