Категории

Разгледани продукти

Великани. Тайните истории на професор Ари Бърк

Производители

New Еволюция на всичко View larger

Еволюция на всичко

С покупката на този продукт, можете да съберете до 1 точка за лоялност. Общо за количката Ви 1 точка това може да бъде конвертирано във ваучер за 0,20 лв..


9789542824596

Автор: Мат Ридли
Година на издаване: 2018
Брой страници: 392
Корици: меки

More details

СИЕЛА

17,90 лв.

  • „Изключителна книга – лесна за четене, лесна за разбиране, лесна за приемане. Сред всички силни текстове по темата „Еволюция на всичко“ е най-добрата в описанието на силите на еволюцията.“
    Washington Times

    Човешкото общество еволюира непрестанно. Книгата на Мат Ридли е най-добрият начин да се проумее как се променя човешкият свят – досущ като природата около нас. Измененията в човешките институции, предмети и навици са постепенни, неотклоними и неизбежни. По-голямата част от тях са резултат от действията на хората, но не и от планирането им – те се появяват от отношенията между милиони, но не от плановете на единици. 

    Събирайки на едно място впечатляващо количество доказателства от науката, икономиката, историята, политиката и философията, Ридли разбива мита, че големите събития се диктуват отгоре, независимо дали от политици, бизнесмени, учени или религиозни водачи. Точно обратното – най-големите ни постижения се формират по естествен еволюционен път. И разбирането на тези механизми показва поне малко накъде отиваме. 

    Ридли оборва идеята за намеса отгоре и ясно показва как еволюционната теория е приложима при описването на Вселената, морала, гените, икономиката, културата, технологията, ума, популацията, образованието, историята, управлението, бог, парите… и бъдещето.

    Преглед

    Няма клиентски мнения до този момент

    Напишете вашето мнение за книгата

    Еволюция на всичко

    Еволюция на всичко

    Автор: Мат Ридли
    Година на издаване: 2018
    Брой страници: 392
    Корици: меки

    Напишете вашето мнение за книгата

    30 други продукта в същата категория

    • 7 дневен срок за връщане
    • Подмяна през куриер
    • Плащане при доставка
    • Безплатна доставка над 50 лв.
    • 100% сигурно онлайн плащане