Стани най-добрият!

Разгледани продукти

Великани. Тайните истории на професор Ари Бърк

Производители

New Reduced price! Стани най-добрият командос View larger

Стани най-добрият командос

С покупката на този продукт, можете да съберете до 1 точка за лоялност. Общо за количката Ви 1 точка това може да бъде конвертирано във ваучер за 0,20 лв..


Стани най-добрият командос

More details

Atea Books

16,20 лв.

-10%

18,00 лв.

 • Анотация:

  „Стани най-добрият командос!" е креативна игра, предназначена както за деца над 6-годишна възраст – момчета и момичета, така и за цялото семейство – родители, баби и дядовци.

  Могат да участват от 2 до 5 играча. От старта до финала всички ще се забавляват заедно, а младите участници ще научат и най-важните неща за работата в армията. Реалистично и на достъпен език, в играта са представени всякакви възможни ситуации, в които командосът може да попадне преди да стане „Най-добрият". Играчите се учат на ръкопашен бой, да стрелят с различни видове оръжие, да боравят със свързочна техника, да скачат с парашут, да управляват бойна техника.  Докато са на мисии те се  „сблъскват" с различни опасности, които трябва да преодолеят – джунгли, противникови обкръжения, престрелки, ранявания, плен и др.

  До финала всеки играч има равни възможности да стане най-добрият командос или да се провали в последния момент, независимо дали изостава или е много близко до успеха.

  Играта е привлекателна не само за тези, които си мечтаят да станат командоси, но и за всички, които желаят да научат подробности за военната служба и неочакваните обрати, с които тя неприятно може да изненада. Игралното поле представлява уникална карта с улици, сгради, военни бази, пустинна, планинна и гориста местност, компютърно изрисувана и онагледена с реалистични сцени за различните събития, в които попадат играчите.  Фигурките – общо 5 на брой, представляват цветни фигурки. Събитията, на които попадат играчите, допълнително са представени в Дневникът на командоса с ясни обяснения за техните премеждия през които преминават, колко точки се губят или печелят в играта.

  Играчите също попадат и на полета с въпроси, на които трябва да отговорят или с упражнения, които да направят. Когато се намират на поле - събитие, те четат на глас какво им се случва и записват на лист точките, които печелят или губят. "Най-добрият командос" става този, който след финала е събрал най-много точки.

   

  Упътване към играта:

  Готови ли сте да станете най-добрият командос?

  Пригответе се да преминете през всякакви трудности и преодолявате всякакви страхове. В играта са визуализирани събитията и обученията през които преминава всеки елитен командос, преди да стане най-добрият. Всяко поле със събитие в син, червен или жълт цвят са онагледени в този дневник. При попадане на играч на тези полета той чете на глас какво му се случва и записва на лист точките, които печели или губи. Полетата с жълт цвят са въпроси, на които трябва да отговориш или упражнения, които трябва да направиш. Те са в края на дневника. Играчите - до 5 души, попадат на старта /поле № 1/ и започват играта, при условие, че са хвърлили със зарчето 4, 5 или 6. Съответно те получават първоначално 4, 5 или 6 точки. При всяко попадение на синьо, червено или жълто поле, играчите получават допълнителни точки, губят такива, пропускат ходове, връщат се на задни позиции или попадат на по-предни. След попадане или преминаване на финала – поле № 210, към събраните точки играчите добавят:

  -за първия завършил се добавят + 20 т.

  -за втория завършил се добавят + 15 т.

  -за третия завършил се добавят + 10 т.-

  -за четвъртия завършил се добавят + 5 т.

  -последният играч има право на 3 хвърляния със зарчето, за да стигне до финала. Ако той успее до 3 хвърляния да приключи играта получава 3 точки.

  В случай, че не успее – отнемат му се - 2 т и продължава до завършване на играта.

  Допълнителни точки за финала не получава играч, който е попаднал на поле № 106.

  Играта свършва, след като и последният играч премине финала. За "Най-добър КОМАНДОС"-

  ПОБЕДИТЕЛ се определя този, който след финала е събрал най-много точки!

  Преглед

  Няма клиентски мнения до този момент

  Напишете вашето мнение за книгата

  Стани най-добрият командос

  Стани най-добрият командос

  Стани най-добрият командос

  Напишете вашето мнение за книгата

  8 други продукта в същата категория

  • 7 дневен срок за връщане
  • Подмяна през куриер
  • Плащане при доставка
  • Безплатна доставка над 50 лв.
  • 100% сигурно онлайн плащане