Стани най-добрият!

Разгледани продукти

Великани. Тайните истории на професор Ари Бърк

Производители

New Полицай - Стани най-добрият полицай! View larger

Полицай - Стани най-добрият полицай!

С покупката на този продукт, можете да съберете до 2 точки за лоялност. Общо за количката Ви 2 точки това може да бъде конвертирано във ваучер за 0,40 лв..


9786197280814

Полицай - Стани най-добрият полицай!
Настолна образователна игра
6+

Поредица игри "Стани най-добрият!"

Играта съдържа:

1 бр. ИГРАЛНО ПОЛЕ 50 см. / 70 см.;
1 бр. ДНЕВНИК НА ПОЛИЦАЯ 

- Описва и визуализира събитията, на които попадат играчите

- Съдържа въпросник със задачи и физически упражнения за решение и изпълнение

 - Упътване към играта

5 бр. ФИГУРКИ

More details

Atea Books

24,90 лв.

 • „Стани най-добрият полицай!“ е креативна игра, предназначена както за деца над 6-годишна възраст - момчета и момичета, така и за цялото семейство – родители, баби и дядовци. Могат да участват от 2 до 5 играчи. От старта до финала всички ще се забавляват заедно и истински, а младите участници ще научат и най-важните дейности в полицейската професия.

  Реалистично и на достъпен език, в играта са представени професионалната кариера на служителя на реда и всички възможни ситуации, в които той може да попадне преди да стане „Най-добрият“. Играчите се сблъскват както с положителните страни в работата на полицая – задържане на престъпници, разследване на престъпления, ръководене на антитерористични екипи, оказване помощ на деца и на пострадали, така и с негативните или с непозволени от законите действия, които той може да се изкуши да извърши – вземане на подкуп, грубо отношение с гражданите, употреба на алкохол по време на работа и др. До финала всеки играч е с равни възможности да стане най-добрият полицай, или да се провали в последния момент, независимо дали изостава или е много близко до успеха. Играта е привлекателна не само за тези, които си мечтаят да станат полицаи, но и за всички, които желаят да научат подробности за тази популярна в цял свят професия.

  Гаранция за качеството и истинността на „Стани най-добрият полицай!“ е и авторският колектив: доц. д-р Людмил Георгиев е дългогодишен полицейски служител, криминалист, преподавател и писател. Доц. д-р Георги Петров с богат опит в полицията, педагог и преподавател.

  Игралното поле представлява уникална карта с улици, сгради и паркове, компютърно изрисувана и онагледена с реалистични сцени за различните събития, в които попадат играчите.

  Фигурките – общо 5 на брой

  Събитията, на които попадат играчите, допълнително са представени в "Дневник на полицая" с ясни обяснения и онагледяване на техните премеждия, през които преминават, колко точки губят или печелят в играта. Играчите също попадат и на полета с въпроси, на които трябва да отговарят или на упражнения, които да изпълняват. Когато се намират на поле-събитие, те четат на глас какво им се случва и записват на лист точките, които печелят или губят. "Най-добрият полицай" става този, който след финала е събрал най-много точки.

  „Най-добрият полицай" става този, който след финала е събрал най-много точки. Той получава правото да притежава картата с полицейската значка.

   

   

  „СТАНИ НАЙ-ДОБРИЯТ!“ – ПРОФЕСИОНАЛНИТЕ ИГРИ НА ИЗДАТЕЛСТВО АТЕА

  Поредицата от най-новите креативни игри за различните професии „Стани най-добрият“ е предназначена за деца над 6 годишна възраст. Освен занимателност и неповторимост в ситуациите, игрите подчертано имат и образователни цели - децата научават всички най-важни подробности за съответната професия и то за българската действителност. Игрите са настолни, в тях могат да участват от 2 до 5 играчи, в това число родители, възпитатели, учители. Всяка от игрите е създадена въз основа на реални ситуации, като авторите са ангажирани със съответната професия. Всички възможни събития са описани на достъпен за възрастта на играчите език. За по-доброто им възприемане в част от игрите има и отделни приложения, съдържащи използаните специфични професионални термини. Освен красивото игрално поле, върху което се развива действието и върху което са отбелязани и онагледени попаденията, в комплекта на всяка от игрите има и по 5 фигурки /или автомобилчета/, както и съответният брой карти, отговарящи на всяко едно от положителните или негативни събития. От едната си страна картите съдържат визуализираните събития, а от другата им страна са описани ситуациите и посочени съответния брой точки, които играчите получават или губят. Освен получаване на необходима и любопитна информация за „плюсовете и минусите“ в конкретната професия, чрез игрите децата доразвиват уменията си да смятат, да преценяват конкретни ситуации, да вземат съответните решения, да привикват на колективност.

  Авторски колективи са разработили над 20 игри за различни популярни професии, като на този етап на книжния пазар са първите четири от тях: „Стани най-добрият полицай!“, „Стани най-добрият лекар!“, „Стани най-добрият сървайвър /оцеляващ/!“, „Стани най-добрият капитан на кораб!“. 

  Преглед

  Няма клиентски мнения до този момент

  Напишете вашето мнение за книгата

  Полицай - Стани най-добрият полицай!

  Полицай - Стани най-добрият полицай!

  Полицай - Стани най-добрият полицай!
  Настолна образователна игра
  6+

  Поредица игри "Стани най-добрият!"

  Играта съдържа:

  1 бр. ИГРАЛНО ПОЛЕ 50 см. / 70 см.;
  1 бр. ДНЕВНИК НА ПОЛИЦАЯ 

  - Описва и визуализира събитията, на които попадат играчите

  - Съдържа въпросник със задачи и физически упражнения за решение и изпълнение

   - Упътване към играта

  5 бр. ФИГУРКИ

  Напишете вашето мнение за книгата

  8 други продукта в същата категория

  • 7 дневен срок за връщане
  • Подмяна през куриер
  • Плащане при доставка
  • Безплатна доставка над 50 лв.
  • 100% сигурно онлайн плащане