Стани най-добрият!

Разгледани продукти

 • Лекар - Стани най-добрият лекар!
  Лекар - Стани най-добрият лекар!

  Лекар - Стани най-добрият лекар!Настолна образователна игра6+ Поредица " Стани най-добрият!" Играта съдържа:5 Цветно изрисувани фигурки;1 Игрално поле 50 см....

Великани. Тайните истории на професор Ари Бърк

Производители

New Reduced price! Лекар - Стани най-добрият лекар! View larger

Лекар - Стани най-добрият лекар!

С покупката на този продукт, можете да съберете до 1 точка за лоялност. Общо за количката Ви 1 точка това може да бъде конвертирано във ваучер за 0,20 лв..


Лекар - Стани най-добрият лекар!
Настолна образователна игра
6+

Поредица " Стани най-добрият!"

Играта съдържа:
5 Цветно изрисувани фигурки;
1 Игрално поле 50 см. / 70 см.;
107 карти, описващи и визуализиращи събитията на които попадаш;
Упътване на играта;

Временно не е налична!

More details

Atea Books

18,00 лв.

20,00 лв.

-2,00 лв.

 • Стани най-добрия лекар!” е креативна игра, предназначена както за деца над 6 годишна възраст - момчета и момичета, така и за цялото семейство - родители, баби и дядовци. Могат да участват от 2 до 5 играчи. От старта до финала всички могат да се забавляват заедно и истински, а младите участници ще научат и всички най-важни дейности в най-хуманната професия - лекарската. В съвсем реалистичен аспект и на достъпен език, в играта са развити професионалната кариера на лекаря и на всички възможни ситуации, в които той може да попадне преди да стане “Най-добрият”.

  Играчите се “сблъскват”, както с всички положителни страни в работата на лекаря – напр. лекуване на различни болести, оказване на първа помощ, работа с медицински уреди и др., така и с негативните действия, които той може да извърши – напр. даване на погрешна диагноза, нерегламентирано вземане на пари, употреба на алкохол по време на работа и пр.
  До финала, всеки играч има равни възможности да стане най-добрият лекар или да се провали в последния момент, независимо дали изостава или е много близко до успеха. Играта е привлекателна не само за тези, които си мечтаят да станат медици, но и за всички, които желаят да научат подробности за тази професия.

  Гаранция за качеството и истинността на “Стани най-добрият лекар!” е и участието на лекаря д-р Светослав Славчев в авторския колектив .

  Игралното поле, представлява уникална карта с улици, сгради и медицински кабинети и зали, компютърно изрисувана и онагледена с реалистични сцени за различните
  събития, в които попадат играчите.

  Фигурките - общо 5 на брой представляват автомобилчета или цветно изрисувани
  пластмасови човечета, които допълнително повишават интереса по време на игра.

  Събитията, на които попадат играчите, допълнително са представени в 107 визуални карти с ясни обяснения за това какво се случва и колко точки се губят или печелят в играта. Всяка карта има номер, който отговаря на номера на полето със събитие. Теглейки съответната карта при попадане на поле със събитие, всеки играч чете на глас какво му се случва и записва на лист точките, които печели или губи.

   

  „СТАНИ НАЙ-ДОБРИЯТ!“ – ПРОФЕСИОНАЛНИТЕ ИГРИ НА ИЗДАТЕЛСТВО АТЕА

  Поредицата от най-новите креативни игри за различните професии „Стани най-добрият“ е предназначена за деца над 6 годишна възраст. Освен занимателност и неповторимост в ситуациите, игрите подчертано имат и образователни цели - децата научават всички най-важни подробности за съответната професия и то за българската действителност. Игрите са настолни, в тях могат да участват от 2 до 5 играчи, в това число родители, възпитатели, учители. Всяка от игрите е създадена въз основа на реални ситуации, като авторите са ангажирани със съответната професия. Всички възможни събития са описани на достъпен за възрастта на играчите език. За по-доброто им възприемане в част от игрите има и отделни приложения, съдържащи използаните специфични професионални термини. Освен красивото игрално поле, върху което се развива действието и върху което са отбелязани и онагледени попаденията, в комплекта на всяка от игрите има и по 5 фигурки /или автомобилчета/, както и съответният брой карти, отговарящи на всяко едно от положителните или негативни събития. От едната си страна картите съдържат визуализираните събития, а от другата им страна са описани ситуациите и посочени съответния брой точки, които играчите получават или губят. Освен получаване на необходима и любопитна информация за „плюсовете и минусите“ в конкретната професия, чрез игрите децата доразвиват уменията си да смятат, да преценяват конкретни ситуации, да вземат съответните решения, да привикват на колективност.

  Авторският колектив е разработил над 20 игри за различни популярни професии, като на този етап на пазара са първите четири от тях: „Стани най-добрият полицай!“, „Стани най-добрият лекар!“, „Стани най-добрият сървайвър /оцеляващ/!“, „Стани най-добрият капитан на кораб!“. 

  Преглед

  Няма клиентски мнения до този момент

  Напишете вашето мнение за книгата

  Лекар - Стани най-добрият лекар!

  Лекар - Стани най-добрият лекар!

  Лекар - Стани най-добрият лекар!
  Настолна образователна игра
  6+

  Поредица " Стани най-добрият!"

  Играта съдържа:
  5 Цветно изрисувани фигурки;
  1 Игрално поле 50 см. / 70 см.;
  107 карти, описващи и визуализиращи събитията на които попадаш;
  Упътване на играта;

  Временно не е налична!

  Напишете вашето мнение за книгата

  8 други продукта в същата категория

  • 7 дневен срок за връщане
  • Подмяна през куриер
  • Плащане при доставка
  • Безплатна доставка над 50 лв.
  • 100% сигурно онлайн плащане