Стани най-добрият!

Разгледани продукти

  • Survivor - Стани най-добрият оцеляващ!
    Survivor - Стани най-добрият оцеляващ!

    Survivor - Стани най-добрият оцеляващ!Настолна образователна игра6+ Поредица "Стани най-добрият!" Играта съдържа:5 бр. Цветно изрисувани фигурки;1 бр....

Великани. Тайните истории на професор Ари Бърк

Производители

New Reduced price! Survivor - Стани най-добрият оцеляващ! View larger

Survivor - Стани най-добрият оцеляващ!

С покупката на този продукт, можете да съберете до 2 точки за лоялност. Общо за количката Ви 2 точки това може да бъде конвертирано във ваучер за 0,40 лв..


9786197280 784

Survivor - Стани най-добрият оцеляващ!
Настолна образователна игра
6+

Поредица "Стани най-добрият!"

Играта съдържа:
5 бр. Цветно изрисувани фигурки;
1 бр. Игрално поле 50 см. / 70 см.;
1 бр. Дневник на оцеляващия, онагледяващ събитията и упътване
1 бр. зар
13 бр. картонени пула
2 бр. въженца

More details

Atea Books

23,00 лв.

25,90 лв.

-2,90 лв.

  • "Стани най-добрият сървайвър!" е креативна игра, предназначена както за деца над 6-годишна възраст – момчета и момичета, така и за цялото семейство – родители, баби и дядовци. Могат да участват от 2 до 5 играчи. От старта до финала всички ще се забавляват заедно и истински, а младите участници ще научат и най-важните действия за оцеляване при всякакви условия в природата.

    Реалистично и на достъпен език, в играта са представени всякакви възможни ситуации, в които оцеляващият може да попадне преди да стане “Най-добрият". Играчите се сблъскват с различни опасности, които трябва да преодолеят – самолетна катастрофа, попадане на необитаеми острови, джунгли с опасни животни и др. Научават как да си запалят огън, да си направят заслон, да си намерят питейна вода или да си осигурят храна. До финала всеки играч има равни възможности да стане най-добрият сървайвър или да се провали в последния момент, независимо дали изостава или е много близко до успеха. Играта е привлекателна не само за тези, които си мечтаят да станат пътешественици, но и за всички, които желаят да научат подробности за природата и неочакваните обрати, с които тя неприятно може да ни изненада.

    Игралното поле представлява уникална карта с морета, острови, планини, джунгли, пустини, компютърно изрисувана и онагледена с реалистични сцени за различните събития, в които попадат играчите.

    Фигурките – общо 5 на брой, представляват цветни пионки.

    Събитията, на които попадат играчите, допълнително са представени в Дневникът на оцеляващия с ясни обяснения за техните премеждия през които преминават, колко точки се губят или печелят в играта. Играчите също попадат и на полета с въпроси, на които трябва да отговорят или на упражнения, които да направят. Когато се намират на поле-събитие, те четат на глас какво им се случва и записват на лист точките, които печелят или губят.

    "Най-добрият сървайвър" става този, който след финала е събрал най-много точки.

     

     

    „СТАНИ НАЙ-ДОБРИЯТ!“ – ПРОФЕСИОНАЛНИТЕ ИГРИ НА ИЗДАТЕЛСТВО АТЕА

    Поредицата от най-новите креативни игри за различните професии „Стани най-добрият“ е предназначена за деца над 6 годишна възраст. Освен занимателност и неповторимост в ситуациите, игрите подчертано имат и образователни цели - децата научават всички най-важни подробности за съответната професия и то за българската действителност. Игрите са настолни, в тях могат да участват от 2 до 5 играчи, в това число родители, възпитатели, учители. Всяка от игрите е създадена въз основа на реални ситуации, като авторите са ангажирани със съответната професия. Всички възможни събития са описани на достъпен за възрастта на играчите език. За по-доброто им възприемане в част от игрите има и отделни приложения, съдържащи използаните специфични професионални термини. Освен красивото игрално поле, върху което се развива действието и върху което са отбелязани и онагледени попаденията, в комплекта на всяка от игрите има и по 5 фигурки /или автомобилчета/, както и съответният брой карти, отговарящи на всяко едно от положителните или негативни събития. От едната си страна картите съдържат визуализираните събития, а от другата им страна са описани ситуациите и посочени съответния брой точки, които играчите получават или губят. Освен получаване на необходима и любопитна информация за „плюсовете и минусите“ в конкретната професия, чрез игрите децата доразвиват уменията си да смятат, да преценяват конкретни ситуации, да вземат съответните решения, да привикват на колективност.

    Авторски колективи са разработили над 20 игри за различни популярни професии, като на този етап на пазара са първите пет от тях: „Стани най-добрият полицай!“, „Стани най-добрият лекар!“, „Стани най-добрият сървайвър /оцеляващ/!“, „Стани най-добрият капитан на кораб!“, "Стани най-добрият командос". 

    Преглед

    Няма клиентски мнения до този момент

    Напишете вашето мнение за книгата

    Survivor - Стани най-добрият оцеляващ!

    Survivor - Стани най-добрият оцеляващ!

    Survivor - Стани най-добрият оцеляващ!
    Настолна образователна игра
    6+

    Поредица "Стани най-добрият!"

    Играта съдържа:
    5 бр. Цветно изрисувани фигурки;
    1 бр. Игрално поле 50 см. / 70 см.;
    1 бр. Дневник на оцеляващия, онагледяващ събитията и упътване
    1 бр. зар
    13 бр. картонени пула
    2 бр. въженца

    Напишете вашето мнение за книгата

    8 други продукта в същата категория

    • 7 дневен срок за връщане
    • Подмяна през куриер
    • Плащане при доставка
    • Безплатна доставка над 50 лв.
    • 100% сигурно онлайн плащане