Стани най-добрият!

Разгледани продукти

Великани. Тайните истории на професор Ари Бърк

Производители

New Reduced price! Капитан на кораб - Стани най-добрият капитан! View larger

Капитан на кораб - Стани най-добрият капитан!

С покупката на този продукт, можете да съберете до 1 точка за лоялност. Общо за количката Ви 1 точка това може да бъде конвертирано във ваучер за 0,20 лв..


Капитан на кораб - Стани най-добрият капитан!
Настолна образователна игра
6+

Поредица "Стани най-добрият!"

Играта съдържа:
5 Цветно изрисувани фигурки или автомобилчета;
1 Игрално поле 50 см. / 70 см.;
141 карти, описващи и визуализиращи събитията, на които попадаш;
Капитански дневник;
Упътване на играта;

Не е налична!

More details

Atea Books

18,00 лв.

20,00 лв.

-2,00 лв.

 • „Стани най-добрият капитан на кораб!" е креативна игра, предназначена както за деца над 6-годишна възраст, така и за цялото семейство – родители, баби и дядовци. Могат да участват от 2 до 5 играчи. От старта до финала всички ще се забавляват заедно и истински, а младите участници ще научат и най-важните дейности в професията на моряка.
  Реалистично и на достъпен език, в играта са представени професионалната кариера на моряка и всички възможни ситуации, в които той може да попадне преди да стане „Най-добрият". Играчите се сблъскват както с опасните и положителните страни в работата на моряка – управление на различни плавателни съдове, работа с корабните механизми, спасяване на корабокрушенци и пр., така и с негативните действия, които той може да извърши – неспазване на мерките за безопасност, подценяване на атмосферните условия, претърпяване на корабокрушения, попадане в пиратски плен и др.
  До финала всеки играч има равни възможности да стане най-добрият капитан на кораб или да се провали в последния момент, независимо дали изостава, или е много близко до успеха. Играта е привлекателна не само за тези, които си мечтаят да станат моряци, но и за всички, които желаят да научат любопитни подробности за тази професия.

  Игралното поле представлява уникална карта на океани, острови, кораби, компютърно изрисувана и онагледена с реалистични сцени за различните събития, в които попадат играчите.

  Фигурките – общо 5 на брой, представляват цветни пионки. 

  Събитията, на които попадат играчите, допълнително са представени в 141 визуални карти с ясни обяснения за това какво се случва и колко точки се губят или печелят в играта. Всяка карта има номер, който отговаря на съответното събитие на игралното поле. Теглейки определената карта при попадане на поле със събитие, всеки играч чете на глас какво му се случва и записва на лист точките, които печели или губи. "Най-добрият капитан на кораб" става този, който след финала е събрал най-много точки.

   

   

   

   

  „СТАНИ НАЙ-ДОБРИЯТ!“ – ПРОФЕСИОНАЛНИТЕ ИГРИ НА ИЗДАТЕЛСТВО АТЕА

  Поредицата от най-новите креативни игри за различните професии „Стани най-добрият“ е предназначена за деца над 6 годишна възраст. Освен занимателност и неповторимост в ситуациите, игрите подчертано имат и образователни цели - децата научават всички най-важни подробности за съответната професия и то за българската действителност. Игрите са настолни, в тях могат да участват от 2 до 5 играчи, в това число родители, възпитатели, учители. Всяка от игрите е създадена въз основа на реални ситуации, като авторите са ангажирани със съответната професия. Всички възможни събития са описани на достъпен за възрастта на играчите език. За по-доброто им възприемане в част от игрите има и отделни приложения, съдържащи използаните специфични професионални термини. Освен красивото игрално поле, върху което се развива действието и върху което са отбелязани и онагледени попаденията, в комплекта на всяка от игрите има и по 5 фигурки /или автомобилчета/, както и съответният брой карти, отговарящи на всяко едно от положителните или негативни събития. От едната си страна картите съдържат визуализираните събития, а от другата им страна са описани ситуациите и посочени съответния брой точки, които играчите получават или губят. Освен получаване на необходима и любопитна информация за „плюсовете и минусите“ в конкретната професия, чрез игрите децата доразвиват уменията си да смятат, да преценяват конкретни ситуации, да вземат съответните решения, да привикват на колективност.

  Авторски колективи са разработили над 20 игри за различни популярни професии, като на този етап на пазара са първите четири от тях: „Стани най-добрият полицай!“, „Стани най-добрият лекар!“, „Стани най-добрият сървайвър /оцеляващ/!“, „Стани най-добрият капитан на кораб!“. 

  Преглед

  Няма клиентски мнения до този момент

  Напишете вашето мнение за книгата

  Капитан на кораб - Стани най-добрият капитан!

  Капитан на кораб - Стани най-добрият капитан!

  Капитан на кораб - Стани най-добрият капитан!
  Настолна образователна игра
  6+

  Поредица "Стани най-добрият!"

  Играта съдържа:
  5 Цветно изрисувани фигурки или автомобилчета;
  1 Игрално поле 50 см. / 70 см.;
  141 карти, описващи и визуализиращи събитията, на които попадаш;
  Капитански дневник;
  Упътване на играта;

  Не е налична!

  Напишете вашето мнение за книгата

  8 други продукта в същата категория

  • 7 дневен срок за връщане
  • Подмяна през куриер
  • Плащане при доставка
  • Безплатна доставка над 50 лв.
  • 100% сигурно онлайн плащане