Трилъри и криминални

Разгледани продукти

  • Възкресяване
    Възкресяване

    Възкресяване Автор: Стивън КингГодина на издаване: 2015Брой страници: 422Корици: мекиРазмери: 13х20 

Великани. Тайните истории на професор Ари Бърк

Производители

New Възкресяване View larger

Възкресяване

С покупката на този продукт, можете да съберете до 2 точки за лоялност. Общо за количката Ви 2 точки това може да бъде конвертирано във ваучер за 0,40 лв..


9789544093518

Възкресяване

Автор: Стивън Кинг
Година на издаване: 2015
Брой страници: 422
Корици: меки
Размери: 13х20 

More details

Плеяда

24,00 лв.

  • Възкресяване

     

    Поредния шедьовър на майстори на трилъра Стивън Кинг. Книга, която ще ви накара да почувствате потребност от това да се замислите над живота си и всичко, което преминава през вас.

    Поне в едно животът ни наистина прилича на филм. Главните роли се изпълняват от роднините и приятелите ни. Поддържащите са отредени на съседи, колеги, учители, познати. Сред епизодичните герои са касиерката в супермаркета и барманът в местната кръчма. Има и хиляди статисти, преминаващи през живота ти като вода през сито - срещаш ги веднъж и никога повече. Понякога обаче се появява някой, който не се вписва в нито една от четирите категории. В киното този герой е известен като Петия персонаж. Знаеш, че появата му е по волята на сценариста. Но кой пише сценария на нашия живот? Съдбата или случайността? Искам да вярвам, че е случайността. Отказвам да приема, че Чарлс Джейкъбс - моят Пети, моето възмездие - се появи в живота ми по волята на съдбата. Би означавало, че всички смразяващи събития - всички ужаси - са били предопределени. Ако е така, значи няма Бог и светлина, а вярата ни е само глупава илюзия. Ако е така, ние живеем в мрак като животни в своите дупки, като мравки в своя мравуняк. И ние сме сами.
    Историята на пастор Чарлс Джейкъбс, който след трагедията със семейството му се отрича от Бог, и на Джейми - рокмузикант, когото Джейкъбс изцелява от наркоманията. Обсебен от електричеството, бившият пастор продължава опитите си, които вече граничат с лудостта. Джейми жадува да надникне в кутията на Пандора, отворена от Чарлс.

    Преглед

    Няма клиентски мнения до този момент

    Напишете вашето мнение за книгата

    Възкресяване

    Възкресяване

    Възкресяване

    Автор: Стивън Кинг
    Година на издаване: 2015
    Брой страници: 422
    Корици: меки
    Размери: 13х20 

    Напишете вашето мнение за книгата

    30 други продукта в същата категория

    • 7 дневен срок за връщане
    • Подмяна през куриер
    • Плащане при доставка
    • Безплатна доставка над 50 лв.
    • 100% сигурно онлайн плащане