Трилъри и криминални

Разгледани продукти

 • Доктор Сън
  Доктор Сън

  Доктор Сън Автор: Стивън КингГодина на издаване: 2014Брой страници: 560Корици: мекиРазмери: 13х20 см

Великани. Тайните истории на професор Ари Бърк

Производители

New Доктор Сън View larger

Доктор Сън

С покупката на този продукт, можете да съберете до 2 точки за лоялност. Общо за количката Ви 2 точки това може да бъде конвертирано във ваучер за 0,40 лв..


9789544093440

Доктор Сън

Автор: Стивън Кинг
Година на издаване: 2014
Брой страници: 560
Корици: меки
Размери: 13х20 см

More details

Плеяда

27,00 лв.

 • Доктор Сън

   

  В продължението на хитовата книга Сияние, Кинг отново не изневерява на себе си и държи читателя на нокти до последната страница.

  Хотел "Панорама" отдавна е изравнен със земята. Малкият Дани Торънс, който вижда оживели мъртъвци, вече е пораснал. Уви, кошмарът от миналото е загнезден в главата му и Дан пие, за да го забрави. И без да се усети, тръгва по стъпките на баща си: бавно, но сигурно се плъзга по наклонената плоскост на пълната деградация. Докато, един ден провидението го отвежда в градче в Ню Хемпшир. Той започва да посещава сбирките на Анонимните алкохолици и си намира работа в местния хоспис. Там необичайната му дарба - озарението, доскоро потискана от алкохола, се връща. Дан помага на възрастните пациенти спокойно да прекрачат в отвъдното и скоро всички започват да го наричат доктор Сън. Същевременно той получава телепатични съобщения от Абра - момиче, чието озарение е дори по-силно от неговото. Абра е набелязана от "Верни на възела" - зли свръхестествени същества, гладни дяволи, които се хранят с еманацията на жертвите си. От съвсем малка, тя несъзнателно търси контакт с Дан, сякаш интуитивно осъзнава, че само той ще ѝ помогне да оцелее, когато настъпи моментът да се противопостави на гладните дяволи.

  Преглед

  Няма клиентски мнения до този момент

  Напишете вашето мнение за книгата

  Доктор Сън

  Доктор Сън

  Доктор Сън

  Автор: Стивън Кинг
  Година на издаване: 2014
  Брой страници: 560
  Корици: меки
  Размери: 13х20 см

  Напишете вашето мнение за книгата

  30 други продукта в същата категория

  • 7 дневен срок за връщане
  • Подмяна през куриер
  • Плащане при доставка
  • Безплатна доставка над 50 лв.
  • 100% сигурно онлайн плащане