Трилъри и криминални

Разгледани продукти

  • Клетка
    Клетка

    Клетка Автор: Стивън КингГодина на издаване: 2016Брой страници: 472Корици: мекиРазмери: 13х20 см

Великани. Тайните истории на професор Ари Бърк

Производители

New Клетка View larger

Клетка

С покупката на този продукт, можете да съберете до 2 точки за лоялност. Общо за количката Ви 2 точки това може да бъде конвертирано във ваучер за 0,40 лв..


9789544093655

Клетка

Автор: Стивън Кинг
Година на издаване: 2016
Брой страници: 472
Корици: меки
Размери: 13х20 см

More details

Плеяда

22,00 лв.

  • Клетка

     

    Разказ за това как всеки разговор по телефона може да ти е последен, как всеки отговорил на сигнала се превръща в нещо паранормално, нещо нереално.

    Клейтън Ридъл, учител по рисуване от Мейн, е на седмото небе от щастие: бостънско издателство му е предложило голям хонорар за публикуването на книга със създадени от него комикси. Нищо не му подсказва, че много скоро животът му се ще се преобърне на триста и шейсет градуса.

    На първи октомври мобилните телефони в целия свят зазвъняват едновременно. Независимо дали абонатът отговори на повикването или не, съдбата му се променя необратимо. Клейтън не притежава мобилен телефон и не е засегнат от "заразата", но как ще оцелее сред хаоса, предизвикан от падащи самолети и страховити експлозии, как ще издържи писъците на ужасените хора? Отново ли има масирано терористично нападение? Не! Случва се нещо невиждано и нечувано. С още трима души Клейтън се опитва да попречи на настъпването на апокалипсиса. Ненадейно те се озовават в зората на човечеството, заобиколени са от орди кръвожадни същества, на които тепърва предстои да еволюират. Нещо подсказва на Клейтън, че за да намерят изход от кошмара, трябва да се върнат в Мейн. Дали обаче там не ги чака смъртоносен капан? Дали той отново ще види малкия си син? Има ли изгледи за оцеляване?

    Преглед

    Няма клиентски мнения до този момент

    Напишете вашето мнение за книгата

    Клетка

    Клетка

    Клетка

    Автор: Стивън Кинг
    Година на издаване: 2016
    Брой страници: 472
    Корици: меки
    Размери: 13х20 см

    Напишете вашето мнение за книгата

    30 други продукта в същата категория

    • 7 дневен срок за връщане
    • Подмяна през куриер
    • Плащане при доставка
    • Безплатна доставка над 50 лв.
    • 100% сигурно онлайн плащане