Какво скриха от нас...

Разгледани продукти

 • Наука за необяснимото

  Наука за необяснимото Автор: Луис Прауд Брой страници: 336 Размер: 145/210 мм Корици: меки/ с частично лакиране

Великани. Тайните истории на професор Ари Бърк

Производители

New Reduced price! Странни електромагнитни явления: Наука за необяснимо View larger

Наука за необяснимото

С покупката на този продукт, можете да съберете до 1 точка за лоялност. Общо за количката Ви 1 точка това може да бъде конвертирано във ваучер за 0,20 лв..


9786197280067

Наука за необяснимото

Автор: Луис Прауд

Брой страници: 336

Размер: 145/210 мм

Корици: меки/ с частично лакиране

More details

Atea Books

16,20 лв.

-10%

18,00 лв.

 •  

         Живеем в околна среда, проникната от естествени и изкуствени източници на електромагнитна енергия, а и самите ние сме електромагнитни същества. И тъй като продължа- ваме да замърсяваме, променяме както електромагнитната среда, така и себе си, това води до нарушаване на психичното ни равновесие.

        "Наука за необяснимото" е задълбочена изследователска книга, в която се разглеждат физиологични, екологични, както и пара- нормални влияния и въздействия, причинени от електричеството и от електромагнитната енергия. От мистериозната природа на мълнията към по-сложните взаимоотношения между мозъка и електромагнитните полеви аномалии, които могат да породят полтъргайст активност, Луис Прауд навлиза дълбоко в света на електрическото въздействие, екстрасензорните възприятия, психокинезата, електрическите хора, НЛО и други паранормални явления от електромагнитно естество.

        "Наука за необяснимото" изследва въпроси, като:

  • Притежават ли човешките същества магнитно шесто чувство, подобно на домашните гълъби?

  • Дали изкуствените електромагнитни полета, излъчвани от електропроводите, постепенно увреждат здравето ни?

  • Може ли удар от мълния или тежък токов удар да отключи странни психически способности у човека?

  • Как учени обясняват факта, че кълбовидната мълния може да минава през стени, да прониква в стаи и да проявява признаци на интелигентно поведение?

  Интригуваща книга, в която са намерили баланс научни изследвания и енигматични проучвания на квантовите полета, парапсихологията и електричеството на тялото.

  Понякога природните явления водят и до свръхестествени последици…

  ...............................................................

  Мнения от чуждестранни автори за книгата :

  Книгата на Луис Прауд Странни електромагнитни явления е детайлизиран поглед към влиянието на електромагнитното излъчване върху разнообразните биологични форми на живот и човека. От значението на земното магнитно поле, през клетъчните процеси в тялото и опасните съвременни високочестотни уреди, чак до света на необяснимите психически преживявания – Прауд ни отвежда на пътешествие, което е навременно и полезно. Едно вълнуващо навлизане в невидимия и пълен с енергия електромагнитен свят.

  -Дейвид Айронсайд, автор и копродуцент на документалния филм Убива ли ви вашият мобилен телефон? – TV3, Нова Зеландия

  Всички живи системи зависят от електромагнетизма. Това е вярно и за голяма част от глобалната икономика. Като се има предвид важността му, може би си мислите, че разбираме всичко, свързано с човека и връзката му с електромагнетизма.  Прочетете тази интригуваща книга и ще разберете, че грешите.  

  -Dean Радин, PHD, автор на бестселъра Supernormal

  Тази завладяваща книга разглежда въпроси, като връзката между гръмотевичните мълнии и психическите явления; животни, които ловуват в инфрачервения диапазон; как и какво количество електричество може да се отрази неблагоприятно върху човешкото здраве; и тайните на магнитните полета. Авторът Луис Прауд ни отвежда на невероятно пътешествие в мистериозното сърце на електромагнитния спектър.

  -Ник Редфърн, автор на Близки срещи от фатален вид

  В тази нова книга Прауд поставя въпроси, които наистина трябва да бъдат зададени. Той ни напомня, че по-голямата част от естествения свят е невидима за нас и ние рискуваме да се окажем твърде шокирани, когато невидимото стане видимо. Знаем ли какви врати отваряме и имаме ли дори малка представа какво се крие зад тях? Полемична и провокативна книга, която наистина трябваше да бъде написана.

  -Джон Шърли, автор на Гурджиев (книга за Георги Иванович Гурджиев – философ, мистик, учител по свещени ритуални танци и духовен учител от гръцко-арменски произход, създател на учението за четвъртия път на вътрешната реализация на човека)

  Странни електромагнитни явления е задълбочена изследователска книга, в която се разглеждат физиологични, екологични, както и паранормални влияния и въздействия, причинени от електричеството и от електромагнитната енергия. От мистериозната природа на мълнията към по-сложните взаимоотношения между мозъка и електромагнитните полеви аномалии, които могат да породят полтъргайст активност, Луис Прауд навлиза дълбоко в света на електрическото въздействие, който приемаме едва ли не за даденост, но който може да промени нашите представи за реалността. Интригуваща книга, в която са намерили баланс научни изследвания и енигматични проучвания на квантовите полета, парапсихологията и електричеството на тялото.

  -Мари Д. Джоунс, автор на Ключът на резонанса и Пси фактор

  ...............

  За Автора:

  ...............

  Луис Прауд е писател и изследовател на аномални и паранормални явления. Той е роден в отдалечения град Лора, Южна Австралия, но прекарва по-голямата част от детството си в Тасмания и в селските северни райони на Нов Южен Уелс. Едни от най-ранните му и най-съкровени спомени са как гледа баща си да провежда научни експерименти в задния двор на дома им, използвайки бубините на Тесла и други електрически приспособления и устройства. Той е единственият човек в историята, получил от учителя си в гимназията наградата Паразитна психология за постоянно нарушаване на дисциплината в клас със забележки за парапсихологията.

  Прауд учи в Кралския технологичен институт в Мелбърн. В първата си книга Тъмните прониквания изследва преживяванията в паранормалната природа на сънната парализа, а когато е само 20-годишен, е оценен от Колин Уилсън като един от най-проницателните коментатори на паранормалното през последните години...

  Втората му книга е със заглавие "Тайното влияние на Луната: извънземен произход и окултни сили" и е международен бестселър. Статии на Луис са публикувани в списанията New Dawn, Paranormal, FATE и Nexus. Бил е интервюиран и е участвал в програми, като VERITAS Radio, Paranormal Realms и предаването на Уитли Стрибер Dreamland. В момента живее в Дарвин, Северна територия – град, известен с наблюдаването на зрелищни светкавици и мълнии. В свободното си време обича да гледа научнофантастични филми, да чете научнофантастични романи и да разглежда албуми с природна фотография в компанията на своята съпруга. Има и свой блог: http://louisproud.net/.

   

  ......................

  Съдържание:

  ......................

   

  Въведение, 7

   

  Глава 1: За костенурките, кравите, мишките и хората, 13

  Електромагнитният спектър; Магнитното поле на Земята; Магнитосепция при животните; Магнетит в човешкото тяло

   

  Глава 2: Електромагнитният пулс на живота, 51

  Механизмът на радикалната двойка; Птици, носещи очила; Система от карта и компас; Усещане на магнетизма; Плодови мушици и криптохроми; Криптохромите и циркадните ритми; Мистериозната епифизна жлеза; Третото око; Експериментите на Рутгер Вевер; Резонанс на Шуман; Геомагнитната активност и човешкото здраве; Дали геомагнитното поле е причина за самоубийствата?

   

  Глава 3: Алергия към електричеството, 91

  Умни електромери и здравословни проблеми; Докладът на СЗО; Обществено допустими граници на експозиция; Радиовълнова болест, Московският сигнал; Проучването на Бизе; Връзка между стреса и EM поле; Интелигентни измервателни уреди; EM свръхчувствителност (ЕМСЧ); Разликата между алергия и непоносимост; Влияе ли ЕМСЧ върху имунната система?; Метод на провокативно изследване на ЕМСЧ

   

  Глава 4: Огън от небето, 145

  Какви са шансовете да ни удари мълния?; Мълнията по-отблизо; Лайденската стъкленица; Плазма: четвъртото състояние на материята; Тънкостите на мълнията; Едно огромно количество енергия; Искрата на живота; Глобалната електрическа верига; Преживелицата с изправените коси на Моро Рок; Позицията на отчаяние при мълния

   

  Глава 5: Преобразени от мълнии, 177

  Пет различни начина; Поражения върху тялото от светкавица; Джери Леду; Линда Купър; Карл Майз; Родовото проклятие на мълнията; Истории с добър край; Особени последствия; Гръмотевичните шамани; Интервю с д-р Мери Ан Купър и д-р Кристофър Андрюс; Разстройство на Уимхърст

   

  Глава 6: Електрически хора и полтъргайст агенти, 217

  Какво е ботулизъм?; Мейвис Прайс – свръхзаредената баба; Дали статичното електричество е целият отговор?; Майкъл Шалис и електрическата връзка; ЕМСЧ и ВВС: сравнение; Каролин Клеър: Човешката електрическа батерия; Анжелик Котен: Електрическото момиче; Смущения на уличното осветление (СУО); Изследвани СУО-преживявания; Полтъргайст

   

  Глава 7: Петата сила, 257

  Забележителният случай на Сара С.; Влияние върху електрически устройства; Ури Гелър; Електромагнитната аура; Д-р Сирил Смит: ЕМСЧ пионер; Теориите на Албърт Бъден; Кратък поглед върху кълбовидната мълния; Земни светлини и сеизмични светлини; Фу файтърс; Петата сила?; Пси и квантовата механика

   

  Глава 8: Заключение, 313

   

  Бележки, 315

   

  Библиография, 330

   

  За автора, 335

  Преглед

  Няма клиентски мнения до този момент

  Напишете вашето мнение за книгата

  Наука за необяснимото

  Наука за необяснимото

  Наука за необяснимото

  Автор: Луис Прауд

  Брой страници: 336

  Размер: 145/210 мм

  Корици: меки/ с частично лакиране

  Напишете вашето мнение за книгата

  30 други продукта в същата категория

  • 7 дневен срок за връщане
  • Подмяна през куриер
  • Плащане при доставка
  • Безплатна доставка над 50 лв.
  • 100% сигурно онлайн плащане