НОВИ книги и продукти

Разгледани продукти

Великани. Тайните истории на професор Ари Бърк

Производители

New ШПИОНСКИ ИСТОРИИ. 100% ИСТИНА View larger

ШПИОНСКИ ИСТОРИИ. 100% ИСТИНА

С покупката на този продукт, можете да съберете до 1 точка за лоялност. Общо за количката Ви 1 точка това може да бъде конвертирано във ваучер за 0,20 лв..


9786197280883

ШПИОНСКИ ИСТОРИИ

100% ИСТИНА

 

Автор: Павлин Павлов

Брой страници: 154

Формат: 12 см / 19 см

More details

Atea Books

10,00 лв.

  •     Откакто свят светува има скрити неща, има и хора, които да ги разкриват. С реалистична преценка към всичко, което е ставало авторът споделя екстремните вълнения и ситуации, болките и радостите на човека на разузнавателното поприще, който е реално видим, но всъщност е сянка – сянка на себе си, сянка на времето, сянка на необходимото. Написаното от Павлин Павлов за времената и нравите преди и след глобалните събития е силно вълнуващо, оригинално, неподражаемо и значимо. Значимо и заради духа на човека, изпълняващ задачи, от които зависят съдби, и заради разбирането, че крайностите са вредни на всички.

        Поле на действие – Източна Европа, Централна Европа,  Западна Европа и... Конкретно, задълбочено и най-продължително: Русия, Германия, България и... Най-непропуснат град – Варна. Най-издържала държава – България (НРБ). Оперативни връзки и контакти на пишещото лице – с първите лица в жанра (пардон – в бранша): отсам и оттатък „Желязната завеса”.

        Постижения: открития, довели до ръждясване на „Желязната завеса”. Както и авторитетна и задълбочена работа за съхраняване и отстояване на българското и на народностното ни самочувствие, утвърждаване на законността и на правовия ред, издигане на морала и на нравствеността в средите, упорстващи срещу тях и срещу хуманността.

    За автора:

    Павлин Павлов е роден през 1952 г. Завършил е немска и италианска филологии в СУ "Климент Охридски”, има защитена аспирантура в Академия на труда в Москва и е доктор по история. Щатен офицер в Първо главно управление на Държавна сигурност, работи в Национална служба „Сигурност” до 1998  г. Част от екип на Кирил Йорданов през първите му два мандата, като оглавява  общинската дирекция “Обществен ред и сигурност” от 2000 г. до 2005 г.

    Преглед

    Няма клиентски мнения до този момент

    Напишете вашето мнение за книгата

    ШПИОНСКИ ИСТОРИИ. 100% ИСТИНА

    ШПИОНСКИ ИСТОРИИ. 100% ИСТИНА

    ШПИОНСКИ ИСТОРИИ

    100% ИСТИНА

     

    Автор: Павлин Павлов

    Брой страници: 154

    Формат: 12 см / 19 см

    Напишете вашето мнение за книгата

    30 други продукта в същата категория

    • 7 дневен срок за връщане
    • Подмяна през куриер
    • Плащане при доставка
    • Безплатна доставка над 50 лв.
    • 100% сигурно онлайн плащане