Какво скриха от нас...

Разгледани продукти

Великани. Тайните истории на професор Ари Бърк

Производители

New Reduced price! Древни извънземни на Марс View larger

Древни извънземни на Марс

С покупката на този продукт, можете да съберете до 1 точка за лоялност. Общо за количката Ви 1 точка това може да бъде конвертирано във ваучер за 0,20 лв..


9789548999984

Древни извънземни на Марс

Автор: Майк Бара

Брой страници: 256

Размер: 145/210 мм

Корици: меки/ с частично лакиранеMore details

Atea Books

16,11 лв.

-10%

17,90 лв.

 • Научният изследовател с повече от 25 години, прекарани като инженерен консултант за големи космически компании (член на т. нар. „военно-индустриален комплекс“) и автор на бестселъри, лектор и участник в множество документални филми и телевизионни предавания, Майк Бара е подготвил това илюстрирано издание, в което разкрива истината за извънземните монументи на Марс. Възможно ли е някога там да е имало огромна, технологично напреднала цивилизация, която е оставила доказателства за своето съществуване, открити от човечеството хиляди години по-късно? Дали тези напреднали извънземни посетители са били унищожени от катаклизъм, причинен от тях самите и опустошил цялата Слънчева система? И дали след това са се опитали да започнат отначало на Земята? Възможно ли е някога Марс да е бил покрит с растителност и населен с живот, подобно на Земята? Възможно ли е Марс някога да е бил в орбита около планета, която е изчезнала от Слънчевата систева – една „Супер Земя“, изпепелена в катаклизъм, унищожил живота на Земята и на Венера, оставяйки единствено астероидния пояс като доказателство за своето съществуване? Възможно ли е оцелелите от тази катастрофа да са оставили монументи и храмове, построени съгласно математически модели, в които е скрит ключът към междузвездните полети? Възможно ли е Червената планета да има автоматичен защитен механизъм, който поглъща космически апарати, приближили се твърде много? Дали дълбоко под пясъците на Марс няма следи от тази цивилизация, които само чакат някой да ги открие? Майк Бара изследва всички тези въпроси в „Древни извънземни на Марс“.

    

        Майк Бара е изнасял множество лекции по най-различни теми, свързани с космическите науки, НАСА, астрофизиката и връзката между науката и човешкия дух. Освен това, има над 25 участия в научно-популярните предавания на History Channel „Древни извънземни“ и „Книгата с тайни на Америка“, които се излъчват по канала H2. Той участва и във втория сезон на най-новото предаване за НЛО феномени на History Channel, „Хангар 1“.

  Майк взе участие в документалния филм на NBC/Univeral и SyFy Network „Извънземни на Луната: Разкриване на истината“, заедно с астронавта на НАСА и американски герой Бъз Олдрин. Първата му книга „Тъмната мисия“ се превърна в бестселър на „Ню Йорк Таймс“ през 2007 г. Други книги, издадени в България, са „Древни извънземни на Луната“ – един нов и задълбочен анализ на изкуствените структури на Луната, „Древни извънземни на Марс II“ и „Древните извънземни и тайните общества“, в която разкрива връзката между тайните братства и древното присъствие на извънземни на Земята.

  Преглед

  Няма клиентски мнения до този момент

  Напишете вашето мнение за книгата

  Древни извънземни на Марс

  Древни извънземни на Марс

  Древни извънземни на Марс

  Автор: Майк Бара

  Брой страници: 256

  Размер: 145/210 мм

  Корици: меки/ с частично лакиране  Напишете вашето мнение за книгата

  30 други продукта в същата категория

  • 7 дневен срок за връщане
  • Подмяна през куриер
  • Плащане при доставка
  • Безплатна доставка над 50 лв.
  • 100% сигурно онлайн плащане