Романи и повести

Разгледани продукти

Великани. Тайните истории на професор Ари Бърк

Производители

New Изгнаникът и черната вдовица View larger

Изгнаникът и черната вдовица

С покупката на този продукт, можете да съберете до 1 точка за лоялност. Общо за количката Ви 1 точка това може да бъде конвертирано във ваучер за 0,20 лв..


9789544560522

Автор: Андрий Кокотюха
Година на издаване: 2021
Брой страници: 286
Корици: меки
Размери: 13х20 см

More details

Издателство Архипелаг

17,99 лв.

  • Изгнаник в родината си

    Следователят в киевската полиция Платон Чечел разкрива кой е извършил поредица от особено жестоки убийства на няколко млади момичета. Оказва се Полина, дъщерята на княз Урусов, съветник на императора.

    Но тя умира по същия начин и нейните влиятелни родители обвиняват следователя в клевета. Налага се да напусне полицията и да не се появява публично в големите градове. Така Платон Чечел става изгнаник – не в чужбина, а в родината си, защото дори няма паспорт, за да емигрира.

    Принуден е да скита от град на град. Единствен начин да се издържа, като при това упражнява професията си, е като приема задачи от богати и влиятелни хора. Някои имат проблеми, които биха ги злепоставили, ако станат публично известни. Така Чечел започва своите частни разследвания.

    Пролетта на 1901 г. Платон Чечел, бивш следовател в полицията, е приел за себе си да се скита като доброволен изгнаник. Но към него се обръщат видни личности, които искат да проведе дскретно разследване по техен проблем.

    Чечел е ангажиран да спаси живота на милионера фон Шлесер от младата му съпруга. За нея вече се говори, че е черна вдовица. Обаче Шлесер умира и започва серия хладнокръвни убийства. Изгнаникът е принуден да разплете кълбото и да разбере кой е виновен.

    Преглед

    Няма клиентски мнения до този момент

    Напишете вашето мнение за книгата

    Изгнаникът и черната вдовица

    Изгнаникът и черната вдовица

    Автор: Андрий Кокотюха
    Година на издаване: 2021
    Брой страници: 286
    Корици: меки
    Размери: 13х20 см

    Напишете вашето мнение за книгата

    30 други продукта в същата категория

    • 7 дневен срок за връщане
    • Подмяна през куриер
    • Плащане при доставка
    • Безплатна доставка над 50 лв.
    • 100% сигурно онлайн плащане