Романи и повести

Разгледани продукти

  • Да убиваш осъзнато
    Да убиваш осъзнато

    Да убиваш осъзнато   Автор: Катя ВолфИздател: Изток-ЗападГодина на издаване: 2021Брой страници: 288Корици: мекиРазмери: 14х21 смТегло: 374 грама

Великани. Тайните истории на професор Ари Бърк

Производители

New Да убиваш осъзнато View larger

Да убиваш осъзнато

С покупката на този продукт, можете да съберете до 1 точка за лоялност. Общо за количката Ви 1 точка това може да бъде конвертирано във ваучер за 0,20 лв..


9786190109327

Да убиваш осъзнато

 

Автор: Катя Волф
Издател: Изток-Запад
Година на издаване: 2021
Брой страници: 288
Корици: меки
Размери: 14х21 см
Тегло: 374 грама

More details

Изток - Запад

18,00 лв.

  • Карстен Дусе е юрист и от години работи като автор за телевизионни програми. Няколко пъти получава Немската телевизионна награда и Немската награда за комедия. Номиниран е за наградата „Грим“. Дебютният му роман „Да убиваш осъзнато“ и продължението „Детето в мен иска да убива осъзнато“ стават бестселъри.

    Може ли стратегии за личностно развитие да се използват като инструменти за убийство? Защо пък не? Както дяволът чете Евангелието, така и осъзнатостта може да се превърне в пътеводител в престъпния свят.


    Бьорн Димел е успешен адвокат, чийто единствен клиент е един от най-опасните и безскрупулни мафиоти в града. Но макар Бьорн да е осигурил стабилен и охолен живот за семейството си, е принуден от съпругата си да започне да посещава курс по осъзнатост. Ултиматумът – или ще стане по-отдаден баща и съпруг и по-търпелив и спокоен човек, или ще изгуби дъщеря си и жена си.

    Възможно ли е обаче да водиш балансиран личен живот и в същото време да работиш за брутален престъпник? Съвсем скоро му се налага да приложи методите на осъзнатост, когато непланирано, но все пак съвсем съзнателно убива шефа си – и за да не го сполети същата участ, решава тайно да заеме мястото му в престъпната империя. А това поставя мишена на гърба му.

    „Да убиваш осъзнато“ е необикновена, но много забавна история за човек, който върви по своя път на духовно израстване в свят, пълен с брутални главорези, кървави убийства и безсърдечни изнудвания. Със своята оригинална комбинация от принципи на осъзнатост и трилъров сюжет този нестандартен роман ще ви шокира дълбоко, но и искрено ще ви разсмее.

    Преглед

    Няма клиентски мнения до този момент

    Напишете вашето мнение за книгата

    Да убиваш осъзнато

    Да убиваш осъзнато

    Да убиваш осъзнато

     

    Автор: Катя Волф
    Издател: Изток-Запад
    Година на издаване: 2021
    Брой страници: 288
    Корици: меки
    Размери: 14х21 см
    Тегло: 374 грама

    Напишете вашето мнение за книгата

    30 други продукта в същата категория

    • 7 дневен срок за връщане
    • Подмяна през куриер
    • Плащане при доставка
    • Безплатна доставка над 50 лв.
    • 100% сигурно онлайн плащане