Романтика и чиклит

Разгледани продукти

  • Кутия шоколад
    Кутия шоколад

    Кутия шоколад Автор: Фиона МакинтошГодина на издаване: 2017Брой страници: 392Корици: мекиРазмери: 13х20 см Продуктът временно не е наличен!

Великани. Тайните истории на професор Ари Бърк

Производители

New Кутия шоколад View larger

Кутия шоколад

С покупката на този продукт, можете да съберете до 1 точка за лоялност. Общо за количката Ви 1 точка това може да бъде конвертирано във ваучер за 0,20 лв..


9786191514038

Кутия шоколад

Автор: Фиона Макинтош
Година на издаване: 2017
Брой страници: 392
Корици: меки
Размери: 13х20 см

Продуктът временно не е наличен!

More details

Софтпрес

17,99 лв.

  • Представяме ви една изтънчена история за шоколад, с привкус на страст, а за фон Първата световна война. Звучи обещаващо, нали?

    Млад капитан открива метална кутия с недокоснат шоколад и любовна бележка в куртката на загинал войник. Развълнуван от историята на мъжа, той се отправя към Йорк в търсене на тайнствената любима от посланието… 

    Фромел, Франция, 1918 г. 
    В края на Първата световна война капитан Хари Блейк открива метална кутия с недокоснат шоколад… и любовна бележка в куртката на загинал войник. Развълнуван от историята на мъжа, той се отправя към Йорк, за да открие майка му и тайнствената любима от посланието.

    Йорк, Англия, 1915 г. 
    Шоколадът е най-голямата страст в живота на Александра Фробишър. Младата жена копнее да го произвежда и знае, че дори в мрачните времена на Голямата война кадифената сладост е едно мъничко удоволствие, което всеки може да си позволи. Родният й Йорк е сред центровете на британската шоколадена индустрия, но като единствен наследник на една от най-изтъкнатите и богати фамилии в града, Алекс няма как да работи във фабрика. Родителите й никога не биха позволили да стане обикновена работничка, а и настояват да я омъжат час по-скоро. Амбициозната красавица замисля хитър план, за да се доближи до шоколадената фабрика „Раунтри”, а в същото време в живота ? се намесва харизматичният и сладкодумен богаташки син Матю, чиято цел е да спечели ръката й…

    Преглед

    Няма клиентски мнения до този момент

    Напишете вашето мнение за книгата

    Кутия шоколад

    Кутия шоколад

    Кутия шоколад

    Автор: Фиона Макинтош
    Година на издаване: 2017
    Брой страници: 392
    Корици: меки
    Размери: 13х20 см

    Продуктът временно не е наличен!

    Напишете вашето мнение за книгата

    30 други продукта в същата категория

    • 7 дневен срок за връщане
    • Подмяна през куриер
    • Плащане при доставка
    • Безплатна доставка над 50 лв.
    • 100% сигурно онлайн плащане