Романтика и чиклит

Разгледани продукти

Великани. Тайните истории на професор Ари Бърк

Производители

New Може ли да се срещнем отново View larger

Може ли да се срещнем отново

С покупката на този продукт, можете да съберете до 1 точка за лоялност. Общо за количката Ви 1 точка това може да бъде конвертирано във ваучер за 0,20 лв..


9786191572045

Може ли да се срещнем отново

Автор: Алисън Морган
Година на издаване: 2017
Брой страници: 344
Корици: меки
Размери: 14х21 см

More details

Ибис

13,90 лв.

  • Може ли да се срещнем отново

     

    Много силен и смислен роман за истинката любов, който ни показва, че пътят към щастието не винаги е лек, но с помощ от любимия не е толкова стръмен.

    Бри Какстън, собственичка на агенция за запознанства, е посветила живота си на любовта и може да се похвали с 98 % успеваемост. Тя е на върха в своята кариера и очаква публикуването на първата си книга. Бри ще е щастлива и доволна дори само да види творбата си отпечатана, но връхлетялата я изневиделица семейна криза я поставя пред истинско изпитание: тя се нуждае от немалка сума пари, при това бързо. И в личния й живот цари хаос, след като гаджето й я зарязва в момент, когато тя очаква да й предложи брак. Но кой ли ще си купи книга за любовта, написана от жена, чийто любовен живот е пълна бъркотия?

    Принудена да спечели интереса на читателите, като разкрива подробности от любовната си връзка пред любопитна журналистка, Бри сключва сделка със свой клиент, попаднал в нейните два процента неуспех. Никсън е очарователен, загадъчен и невъзможен за сватосване, но Бри се нуждае от гадже за пред медиите и Ник трябва да изиграе тази роля. В началото всичко започва просто като бизнес и Бри е изненадана, когато светът неочаквано се влюбва в Ник и тяхната фалшива любовна история, а стъписването й е още по-голямо, когато открива, че се наслаждава на компанията му. Оплитайки се все повече и повече в паяжината от лъжи, Бри започва да се чуди коя всъщност е истината, докато открива мигове на щастие, смях и откровение с мъжа, който би трябвало да бъде всичко друго, но не и Прекрасния принц.

    Преглед

    Няма клиентски мнения до този момент

    Напишете вашето мнение за книгата

    Може ли да се срещнем отново

    Може ли да се срещнем отново

    Може ли да се срещнем отново

    Автор: Алисън Морган
    Година на издаване: 2017
    Брой страници: 344
    Корици: меки
    Размери: 14х21 см

    Напишете вашето мнение за книгата

    30 други продукта в същата категория

    • 7 дневен срок за връщане
    • Подмяна през куриер
    • Плащане при доставка
    • Безплатна доставка над 50 лв.
    • 100% сигурно онлайн плащане