Романтика и чиклит

Разгледани продукти

  • Ново начало
    Ново начало

    Ново начало Автор: Кристен АшлиГодина на издаване: 2016Брой страници: 624Корици: мекиРазмери: 14х21 см

Великани. Тайните истории на професор Ари Бърк

Производители

New Ново начало View larger

Ново начало

С покупката на този продукт, можете да съберете до 1 точка за лоялност. Общо за количката Ви 1 точка това може да бъде конвертирано във ваучер за 0,20 лв..


9786191571758

Ново начало

Автор: Кристен Ашли
Година на издаване: 2016
Брой страници: 624
Корици: меки
Размери: 14х21 см

More details

Ибис

17,90 лв.

  • Ново начало

     

    Понякога животът не е справедлив с нас и не виждаме светлина и надежда в края на момента. Този роман ще ви накара да повярвате в хубавия край, който тепърва предстои.

    Амелия е американска наследница, която някога е имала съвършен живот – съпруг, когото обича, две красиви деца и всичко, което би могла да поиска. Ала всичко това рухва, когато мъжът й захвърля шестнайсетгодишния им брак и се жени за много по-млада жена. Болката от предателството я съсипва и с поведението си тя изгубва уважението на децата си, което е най-големият удар за нея.

    Когато бившият й съпруг се мести заедно със сина и дъщеря им в другия край на страната, в малкото градче Магдалийн, Амелия решава, че е време да се вземе в ръце и осъзнава, че това е последният й шанс да открие себе си и отново да спечели сърцата на децата си. Тя събира багажа си и ги последва, твърдо решена да стори всичко по силите си, за да оправи отношенията си с тях.

    Онова, което не е предвидила, е срещата с очарователния й съсед пожарникар, Мики Донован. Въпреки че неговата история е съвсем различна от нейната, тя е също толкова болезнена. И двамата са извървели труден път, макар да идват от напълно различни светове. Благодарение на наследството си, Амелия е страшно богата, а Мики работи на три места, поради което не му остава дори миг свободно време. Амелия не я е грижа, ала Мики се притеснява, че няма да се впише в нейния свят. Но дали чувствата им са достатъчно силни, за да открият щастието един с друг?

    Преглед

    Няма клиентски мнения до този момент

    Напишете вашето мнение за книгата

    Ново начало

    Ново начало

    Ново начало

    Автор: Кристен Ашли
    Година на издаване: 2016
    Брой страници: 624
    Корици: меки
    Размери: 14х21 см

    Напишете вашето мнение за книгата

    30 други продукта в същата категория

    • 7 дневен срок за връщане
    • Подмяна през куриер
    • Плащане при доставка
    • Безплатна доставка над 50 лв.
    • 100% сигурно онлайн плащане