Образователни карти

Разгледани продукти

Великани. Тайните истории на професор Ари Бърк

Производители

New Reduced price! Лудите Осем - Животни на английски език View larger

Лудите Осем - Животни на английски език

Няма бонус точки за този продукт.


9789548999427

Лудите Осем - Животни на английски език

Включва 32 карти за игра различващи се по критерии:
цифра
боя
животни
цвят

More details

 • Целта на играта е да бъдеш първият играч освободил се от всичките си карти, правейки чифтове по различен критерий: цифра, боя, животни, цвят.

  Тестето с карти дава възможност да се играят няколко различни вида игра. Думите на английски се учат по-лесно докато децата се забавляват.


  Инструкции за 1-ва игра:
  Избира се раздавач, той разбърква картите и раздава по 5 карти на всеки играч обърнати с лицето надолу. Ако играят само двама играчи, всеки получава по 7 карти. Оставащите карти от тестето се оставят на масата с лицето надолу, с изключение на най-горната карта, която се обръща с лицето нагоре и се поставя до тестето. С тази карта започва играта. Ако тя е "Лудите осем" се връща обратно най-отдолу на тестето.
  Играчът от дясно на раздавача започва играта като прави чифт с обърната на масата карта или по боя или по число. Например: картата на масата е девятка пика. Първият играч, Иван, трябва да има или девятка или пика в картите си, която да постави върху девятката пика. Ако той няма такава карта, Иван трябва да изтегли нова от тестето, докато успее да направи чифт с първата карта.
  Сега да си представим, че Иван е поставил девятка каро върху девятка пука и е ред на другия играч - Мария. Мария трябва да постави или или карта девятка или каро върху картата на Иван. Ако Мария няма такава карта, то тя трябва да изтегли от тестето докато направи чифт. Ако някой изтегли картата "Лудите осем" играчът изтеглил я губи своя ред и има право да се освободи от нея като я постави най-отдолу в тестето. Победител е играчът, който първи се освободи от всичките си карти.

  Инструкции за 2-ра гра: "Всички осем са диви"
  Това е друг вид игра, която може да бъде играна със същите карти. Могат да се създават чифтове по 4 различни критерии - цифра, боя, животни, цвят. Първият играч, който направи осем чифта ("осем луди чифта") определя по какъв критерий да прави следващия играч. Когато тестето свърши, разбъркайте събраните чифтове и ги обърнете с лице надолу. Играта започва отново. Краят е когато един играч остане без карти или, когато играта не може да продължи. Останалите играчи добавят числата на картите към своята ръка. Картата "Лудите осем" носи 20 точки. Финалът е след минимум 100 точки.
  Играчът с най-малко точки печели играта!

  Преглед

  Няма клиентски мнения до този момент

  Напишете вашето мнение за книгата

  Лудите Осем - Животни на английски език

  Лудите Осем - Животни на английски език

  Лудите Осем - Животни на английски език

  Включва 32 карти за игра различващи се по критерии:
  цифра
  боя
  животни
  цвят

  Напишете вашето мнение за книгата

  7 други продукта в същата категория

  • 7 дневен срок за връщане
  • Подмяна през куриер
  • Плащане при доставка
  • Безплатна доставка над 50 лв.
  • 100% сигурно онлайн плащане