ПЪТЕШЕСТВИЕ

Разгледани продукти

Великани. Тайните истории на професор Ари Бърк

Производители

New Пеша по поречието на Нил View larger

Пеша по поречието на Нил

С покупката на този продукт, можете да съберете до 2 точки за лоялност. Общо за количката Ви 2 точки това може да бъде конвертирано във ваучер за 0,40 лв..


9786192500344

Автор: Левисън Уд
Година на издаване: 2021
Брой страници: 356
Корици: меки
Размери: 14х21 см

More details

Вакон

21,00 лв.

  • През декември 2013 г. английският пътешественик Левисън Уд отпива от изворче в гората Нюнгве в Руанда и се отправя на приключението на живота си: да извърви пеша поречието на Нил. Тънката струйка вода, която той следва на север, ще се превърне в най-великата река на Земята, завладявала въображението на хората още от времената на фараоните.

    В продължение на девет месеца Левисън изминава пеша близо 7000 километра през шест държави – Руанда, Танзания, Уганда, Южен Судан, Судан и Египет. Прекосява джунгли, блата и пустини, сблъсква се с пясъчни бури, лечителки вещици и кръвожадни крокодили и дори е арестуван от тайната полиция в Южен Судан. Разказът му е толкова жив, че почти можем да усетим изгарящия пясък под краката му или да чуем тежките стъпки на гонещия го разярен хипопотам.

    Опасностите дебнат на всяка крачка, но Левисън е твърдо решен да следва бурния път на реката от извора до делтата ?. „Пеша по поречието на Нил“ е вълнуващата история на този смел мечтател, чието епично приключение ни потапя в Африка от миналото, настоящето и бъдещето.

    Преглед

    Няма клиентски мнения до този момент

    Напишете вашето мнение за книгата

    Пеша по поречието на Нил

    Пеша по поречието на Нил

    Автор: Левисън Уд
    Година на издаване: 2021
    Брой страници: 356
    Корици: меки
    Размери: 14х21 см

    Напишете вашето мнение за книгата

    • 7 дневен срок за връщане
    • Подмяна през куриер
    • Плащане при доставка
    • Безплатна доставка над 50 лв.
    • 100% сигурно онлайн плащане