Информационни технологии

Разгледани продукти

Великани. Тайните истории на професор Ари Бърк

Производители

New Информационни технологии - учебно помагало за 4. клас View larger

Информационни технологии - учебно помагало за 4. клас

С покупката на този продукт, можете да съберете до 1 точка за лоялност. Общо за количката Ви 1 точка това може да бъде конвертирано във ваучер за 0,20 лв..


Информационни технологии - учебно помагало за 4. клас

More details

Изкуства

12,00 лв.

  • Информационни технологии - учебно помагало за 4. клас

    Автори: Красимир Манев, Румяна Папанчева, Антон Моллов, Бисерка Йовчева, Коста Гъров, Нели Манева, Ангел Ангелов, Красимира димитрова, Красимир Харизанов
    Издателство:  Изкуства

     

       Учебно помагало с инсталационен диск на образователния софтуерен пакет ИТИ-4 за всеки ученик.
    Учебно помагало
    Помагалото е предназначено за ученика. Към списъка от програми, с които учениците се запознават и усвояват базови умения за работа са добавени Microsoft Office Publisher и Windows Movie Maker. Продължава работата с MS Word, MS PowerPoint, Photo Story и др. Учениците разработват собствени мултимедийни проекти, съчетаващи комбинирани типове данни. Увеличава се обемът на Интернет-базирана работа.
    Софтуерен пакет ИТИ-4
    Софтуерният пакет ИТИ-4 включва два модула – система от упражнения за усвояване и затвърдяване на уменията за работа с изучаваните технологии, както и електронен учебник, съдържащ инструкции за решаване на поставените задачи и видео-демонстрации към тях.
    Система от упражнения. При инсталация на пакета, с папката My Documents се инсталира папка ITI-4, съдържаща всички упражнения в електронен вид, галерии от снимки, игри, видео-файлове и други учебни ресурси за всяка от темите в учебното помагало. След запознаване с файловата организация на данните в трети клас, учениците сами достъпват учебното съдържание и стартират нужните им програми.
    Електронен учебник. След инсталация на пакета ИТИ-4, на работния плот се появява икона ITI-4. Чрез нея се стартира електронният учебник към учебното помагало по Информационни технологии за 4. клас. В него са включени подрбни указания, алгоритми и видео-демонстрации. Видео-демонстрациите могат да се разглеждат самостоятелно от ученика, както и да се използват от учителя за провеждане на общи беседи с класа и даване на насоки за решаване на поставените задачи.

    Преглед

    Няма клиентски мнения до този момент

    Напишете вашето мнение за книгата

    Информационни технологии - учебно помагало за 4. клас

    Информационни технологии - учебно помагало за 4. клас

    Информационни технологии - учебно помагало за 4. клас

    Напишете вашето мнение за книгата

    3 други продукта в същата категория

    • 7 дневен срок за връщане
    • Подмяна през куриер
    • Плащане при доставка
    • Безплатна доставка над 50 лв.
    • 100% сигурно онлайн плащане